Računalniška diagnostika

Na Najdi.si ne spreglejte teme z naslovom: Računalniška diagnostika - Največja medicinska goljufija v Sloveniji...

http://www.racunalniskadiagnostika.com/

Lp!

Nelly

Temo je spremenil(a) Nelly dne 07. jan 2007 21:36:36

Groza,groza,groza!!!!!! runo01
V kaj vse ljudje ne verjamemo, ko gre za zdravje, kajne ! Noro ! Rmeli
Pa saj ne morem verjet. Česa vsega se še ne bodo spomnili. Ljudje pa nič hudega sluteč toliko plačajo za ta pregled. naj jih pocitra. LP! fakin712
Pa koliko ljudje verjamejo,takim in drugčnim"lažem" ! lp val
O Sergeju Kajunovu sem slisala že veliko in verjamem, da je to objavil dobronamerno. Lp! Nelly
Ko si bolan, oz. če ti gre za "življenje" naredi človek vse. Iz lastnih izkušenj zelo dobro vem, kaj vse so pripravljeni narediti ljudje za denar- pa naj gre za uradno medicino ali za homeopate oz. zdravilce. Diagnostika pa, verjemite mi, je večkrat dvomljiva zadeva tudi v medicini. Ker se ravno zdaj ubadam z mojimi diagnozami (ponovno), po 4 letih ne verjamem skoraj nič več. Žal za vsemi aparati stoji človek, ta pa je kot vsi ljudje tudi zmotljiv. ZIMA
Džizs. Saj ni čudno, če ljudje ne verjamejo več zdravilcem. Sonja
Tudi jaz absolutno verjamem, da je dr. Kajumov to objavil kot opozorilo vsem, ki iščejo zdravstveno pomoč. Pred leti sem bila pri njem na zdravljenju in sem bila zelooo zadovoljna. Težave se mi niso več ponovile. Je pa kot izgleda dobil pismo od neke firme, ki ga objavlja in tudi svoj odgovor na to pismo. Tudi to je zanimivo branje. Mislim pa, da bi morale odgovorne institucije imeti večji nadzor nad takimi prevaranti. Lili lili A.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti