Ponovoletno darilo vsem obiskovalcem: tiskanje receptov
Vse pohvale.Če bi bil Božič bi mislila,da ima Božiček prste vmes.

ena mš
Vse čestitke

Sem pa jaz tudi ena tistih, ki tiska A5 format, torej za nas nič novega.
Me pa zanima če se da kaj naredit z zabeležkami, da bi se jih dalo printat?V es forum printat je brez pomena, so pa vmes kake zanimive podrobnosti in si kak odsek shranim v zabeležke, pa bi bilo priročno da si jih lahko natisnemo.
Smo grozni ne, ti prst, mi pa celo roko
Aki
Zabeležke lahko tiskate. Odprite zabeležke in zraven vsake je narisan tiskalnik! Klik nanj in se pripravi zabeležka za tisk... Ni ok?
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije| ena mš je napisal/a: |
| Vse pohvale.Če bi bil Božič bi mislila,da ima Božiček prste vmes. |
| jernej je napisal/a: |
Zabeležke lahko tiskate. Odprite zabeležke in zraven vsake je narisan tiskalnik! Klik nanj in se pripravi zabeležka za tisk... Ni ok?
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
Huh? A bom moral tečaj narediti za uporabo Kulinarike? 
Kakšen okvirček? Si pripravila zabeležko za tisk? Nobenega okvirčka ni, vse se odpre na novi strani polne širine ;-)
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije Nebi bilo slabo, sem iz sredine prejšnjega stoletja, že mal zarjavela
Sem poskušala, pa mi ne rata
Aki
Ko odpreš seznam zabeležk, imaš na desni strani znak za tiskalnik? Kaj se zgodi, ko nanj klikneš?
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije Hja, saj ne vem, kaj naj rečem? Hura, super 

, danes mi na oba načina prav lepo sprinta, tako, kot je treba.
jankica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Galette z zelenjavo

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso