1. okt 2007 6:53
O.K., edino kaj mi še ni jasno je: če rimljanka naredi svinjsko pečenko od mesojede rastline ( zraven katere se je sprehajal prulek ) a je to vegetarijanska svinjska pečenka? ežoj
1. okt 2007 6:53
O.K., edino kaj mi še ni jasno je: če rimljanka naredi svinjsko pečenko od mesojede rastline ( zraven katere se je sprehajal prulek ) a je to vegetarijanska svinjska pečenka? ežoj
1. okt 2007 7:54
Ežoj in ati zlati jade
20. jun 2009 17:33
haha nenči
3. sep 2011 23:35
Naj mi nekdo pove kako naj dvo-kilogramski kos mladega pujska ( "žive vage" cca. 50-70 kg) spečem v pečici. Hvala za nasvet!
nklun11
4. sep 2011 0:50
Predlagam ti, da samo nasoliš in daš v pečico pečt cca uro pa pol do 2 uri! To je najboljše in enostavnoo.
_tmickena_
4. sep 2011 22:45
po mojem skromnem mnenju se izogibajte kumine, ki nima kaj iskati na kakeršnikoli pečenki.
OK, na pečenki iz svežega zelja ali fižola ja, na mesni ne.
archi
5. sep 2011 8:30
Smo si pa res različni, archi. Po moje pa kumina na svinjski pečenki ne sme manjkati.
rosie
5. sep 2011 21:18
Res smo si različni. Jaz tudi ne dajem kumine na pečenko, še manj pa na zelje ali fižol ... mamamia
mamamia
6. sep 2011 15:09
nklun11: nasvet od mesarja - mlado svinjsko meso se nasoli nekaj ur prej (mi ga zvečer za naslednji dan) in potem z njim v pečico. Mi sedaj zmeraj tako pečemo ponavadi eno četrtino odojka. Zelo preprosto za čudovito pečenko!
zvezdica55
6. sep 2011 16:04
Pri nas tudi kumina ne gre na meso, niti pod razno!
JJKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci la collezione na bolonjski način
Pizza s pršutom