29. sep 2007 6:22
E pa naj vas " žre ", zanalašč ne bom povedal. Naj vam namignem: ker smo v temi " svinjska pečenka " to je ena vrsta prašiča. Več pa ne povem. ežoj
29. sep 2007 6:22
E pa naj vas " žre ", zanalašč ne bom povedal. Naj vam namignem: ker smo v temi " svinjska pečenka " to je ena vrsta prašiča. Več pa ne povem. ežoj
29. sep 2007 7:26
http://www.mkpanter.com/clani.htm
Eto ti ga na sliki Stana, piše prulek... To ti je neki žlahtik od Ežoja............
Ziher ima veze tudi s kraljičinim kronanjem.
jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 29. sep 2007 07:26:48
29. sep 2007 12:02
Kok ste smešni , hecni... zabavno vas je brat. Prulek na sliki????" hihihi katti
29. sep 2007 12:08
Haha, jade!
Takšnega pruleka pa imamo mi pri Gronski Strejli tudi!
Pa ežojev žlahtnik??????
Kyara
29. sep 2007 12:11
Piše prulek kaj te jaz vem. Če je glih žlahtnik ne vem ampak, ko je Ežoj tako skrivnosten zna biti. Bog ve, če ni še on kje vmes med motoristi. jade
29. sep 2007 12:17
Si kar predstavljam ežoja na motorju čokoladno sijajne barve, pa baklave so gor narisane. Saj res ežoj kako kaj miške, se še lovijo na čokolado? jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 29. sep 2007 12:18:08
29. sep 2007 12:38
Prolenk je mladi prašiček, taki za na palico nataknit in nad ognjem iz bukovih drv obračat. Pečenko pa jaz preden jo dam pečt prelijem z vročo mastjo ali oljem, ki ga potem seveda odlijem. Meso malo zakrkne in ostane fino sočno. Pečem pa tako v lončeni posodi s pokrovom. jass
29. sep 2007 12:46
jass prašiček??? Eto ti ežoj pa je šla moja teorija po gobe. jade
29. sep 2007 13:23
jade, kaj pa, če se jass moti? Sicer je pa lahko tako kot pri šmarnici: al je ptič, al je rožca al je pa vinček, vedno pa je šmarnica............ rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejev zelenjavni curry
Enostavna zelena juha