Novoletni popust mercatorja

Zanima me, če kaj koristite popust, ki vam pripada iz Mercatorjeve novoletne srečke. Jaz sem dobila čokolado Gorenjka. Ni slabo, ampak kaj, ko bi potrebovala popust pri nakupu pohištva v prodajalnah M Tehnika, Gradnja in Pohištvo. Mi lahko kdo priskoči na pomoč? Mogoče v zameno za nalepkice Špara?

Lp

Dolores

jest sem pa dobila kremo.je pa še nisem šla iskat. gajka
Jaz sem pa dobila 5 % popust v M tehnika oz.pohištvo. Kar uredu. Tašča pa dove kremo, pa tudi še nismo izkoristili. Do kdaj je pa sploh treba? darja2
Jaz pa sploh še nisem dobila srečke... matilda
Dobiš, če imaš Mercator pika kartico, jaz imam družinsko, pa je nisem dobila, ker jo je dobila že mami. Ona je tudi dobila čokolado, Ivan pa 5% popust. Loni Makaroni
Jaz sem dobila univerzalno kremo Nivea Soft, moja soseda pa kavo in tudi še nisem šla iskat. Vnovčit pa je treba srečko do 31.12.2006, torej do konca leta. LP! fakin712
Jaz pa vino, a ga je zmanjkalo, ko sem ga šla iskat Lp Cila
Dobila 5% popust v intersportu,če bi katera rabila naj mi javi na ZS andreja č.
Tudi jaz sem dobila čokolado, mož pa niveino kremo, vendar še nisva šla iskat nobene. Sicer pa ni panike, do konca leta je še kar nekaj dni. Kyara
Loni je napisal/a:
Dobiš, če imaš Mercator pika kartico, jaz imam družinsko, pa je nisem dobila, ker jo je dobila že mami. Ona je tudi dobila čokolado, Ivan pa 5% popust. Loni Makaroni [rozica]
midva imava družinsko kartico, pa nisva nič dobila. Se mi pa zdi, da je tudi lani prišlo bolj pozno. Smo zgleda bolj na koncu seznama. matilda
Mi smo zadeli poli salamo 500g. swarovski

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti