Azijska solata s kozicami
Jaz sem nehala kaditi pred kakimi sedemnajstimi ali osemnajstimi leti, mož pa eno leto pred mano. Zanimivo je, da ob tem nisva imela popolnoma nobenih težav - nisva bila nič bolj tečna, kot običajno
, ponoč nisva po zraku mlatila z rokami, jaz imam preveč kil že od nekdaj, on se pa tudi ni nič zredil itd itd...
Nisem pa sama sebi mogla verjeti, ko me je pred par dnevi prijelo, da bi jaz kar enega pokadila -pojma nimam od kod ta preblisk - in da ne bi bilo kakih podobnih skušnjav tudi v bodoče, tega seveda nisem storila in je tako najbolj prav.
rrr![]()
![]()
Bravo!
| tejch je napisal/a: |
| Jutri bo natanko eno leto odkar sem zadovoljna nekadilka :) Počutim se super, razlog za to pa je tudi več časa namenjenega športu, saj sem bila v skrbeh, da bi se zredila. Pazila sem, da sem jedla le glavne obroke, brez prigrizkov in le kak piškot na dan. Čokolade nisem jedla. Posledično se nisem zredila niti za kilogram. tejch |
| karlinka je napisal/a: |
| Priznam pa, da sem imela pomoč, brez katere najbrž ne bi zmogla. karlinka |
Kakšno pomoč pa?
Čestitke vsem, ki ste zbrale toliko volje, da ste nehale.
Ravno par dni nazaj sem na TVS gledala zanimivo oddajo o uspešnih in neuspešnih poskusih odvajanja in kako je to težko. Zato sem še manj razumela Svetlano Makarovič, ki je za par let uspešno prenehala kaditi, ko se je zato odločila, potem pa kot trdi kar tako spet začela, ne iz potrebe, ampak ker se je tako odločila
. Upam, da z vama ne bo tako.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Azijska solata s kozicami

Suzanine palačinke