zelo bi vam bila hvaležna za meni neznane igre,mogoče se jih kdo spomni iz svojega otroštva.![]()
.
L.V. še naprej!
ena mš
zelo bi vam bila hvaležna za meni neznane igre,mogoče se jih kdo spomni iz svojega otroštva.![]()
.
L.V. še naprej!
ena mš
24. nov 2006 17:10
Kdo se boji črnega moža? Skupina otrok stoji na eni strani v vrsti, en otrok na drugi strani. Reče "Kdo se boji črnega moža", ostali zakričijo "jaz neeeee!". Stečejo si naproti in "črni mož" enega vlovi. Igra se ponovi, s tem da zdaj dva lovita. Kdor ostane na koncu, je novi "črni mož". Dovolj jasno? Atina
24. nov 2006 19:38
ja dovolj jasno.tenx.by
18. nov 2007 22:37
mene pa zanima če kdo pozna igrico ˝ptički v gnezda˝? hvala že vnaprej barby988 barby988
18. nov 2007 22:39
Pa zemljo smo kradli. Se spomnite? londonska rezina
18. nov 2007 23:05
A je kej trden most, rdeče češnje, gnilo jajce Trenutno sem se domislila teh treh. LENČA
19. nov 2007 7:44
telefon, gospod kapcinar kapco zgubu..., med dvema ognjema ....,
kobra 1
19. nov 2007 7:54
... rihtarja bit, skrivalnice ...
pa še: .... leti, leti, leti ...
Če je kdo ne pozna: udeleženci z iztegnjenimi kazalci udarjajo po mizi, nekdo govori: leti, leti, leti...
- če reče: ptič (ali karkoli, kar leta po zraku) - vsi dvignejo kazalce v zrak
- če reče: konj (karkoli, hodi ali se plazi po zemlji) - udarjajo dalje
- če reče: omara (karkoli, kar se ne premika) - kazalci obmirujejo na mizi
Kdor se zmoti, izpade Cila
Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 19. nov 2007 10:59:21 Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 19. nov 2007 11:00:29
19. nov 2007 8:01
pa gnilo jajce.... ovčka
19. nov 2007 9:17
Na Svetu knjige je zdaj krasna knjigica: Ali je kaj trden ta most? So notri opisane vse staaare igrice. Še take, ki se jih jaz ne spomnem. Staša
19. nov 2007 9:29
Pa: Ljubljana, Zagreb, Beograd... AkiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin

Jernejev zelenjavni curry