Tudi jaz pripravljam vsako leto zabavo za rojstni za moja otroka, vendar sta že stara 9 in 11 let . Praznujeta pa že od vrtca naprej z svojimi prijatelji. Za hrano jim vedno najbolj tekne pica , domača, za predjed jim pa vedno pripravim obložene kruhke na francozu, z različnimi salamami, siri, zelenjavo, različnimi namazi. Na mizi so tudi različni drugi prigrizki, čips, smoki itd. Za pijačo imajo pa najraje coca-colo in vodo. Včasih pa sem pripravila tudi piščančje medaljone in pomfri ali pa skuhane mini hrenovke. Na koncu pa vedno sledi torta, tudi domača , navadno je torta pingvin, recept je tudi v bazi, vendar ne kot torta amapak kot pecivo.
Naslednji mesec ko bo hčerka praznovala rojstni dan , se bodo šli tombolo. Zanimiva igra in tudi privlačna zaradi daril (skromnih) . Hčerka je celo leto zbirala določene skromnosti (radirke, svinčnike, skodelice ...)Je dolga igra, vendar zanimiva. Pripravile sve že tudi skromna darila, za eno vrstico, za drugo malo večja , za tretjo pa večja. Saj to so kake sladkarije in že vse našteto od prej.
Želim ti prijetno organizacijo rojstnega dne.
Lp, stanej
STANEJ