17. nov 2006 10:00
Mene pa motijo vse te utripajoče zvezdice in kuvertice in.... čisto preveč "konfuzno"
17. nov 2006 10:00
Mene pa motijo vse te utripajoče zvezdice in kuvertice in.... čisto preveč "konfuzno"
17. nov 2006 10:01
| rdkapica je napisal/a: |
| Čestitke za prenovljeno stran. |
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. nov 2006 10:06
Pridružujem se čestitkam! Še posebej pozdravljam idejo, da smo za otvoritev vsi pluskoti - vsaj tako sem razumela. Imam predlog: Kaj, ko bi vsakdo, ki se na novo prijavi, nek omejen čas imel pluskota. Potem bi se mu - ob opozorilu - zaprl, če ga ne bi naročil. Mogoče bi jih bilo več, ker tistega, česa ne poznaš, pač ne pogrešaš. Dam pa prav puncam, ki pravijo, da bi se spodobilo, da tisti, ki to zmoremo, malce tudi finančno podpremo zadevo. Saj navsezadnje čez leto z vsemi nasveti, ki jih tu dobimo, tudi kaj prišparamo. Jaz se že prijavljam. Lp Cila
17. nov 2006 10:11
Lepo!!!! Ste videli, da se lučke v hiši prižgejo, ko se postavite nanjo ( pri portalu). Detajli dodelani, super. Lp
17. nov 2006 10:12
| Cila je napisal/a: |
| Pridružujem se čestitkam! Še posebej pozdravljam idejo, da smo za otvoritev vsi pluskoti - vsaj tako sem razumela. Imam predlog: Kaj, ko bi vsakdo, ki se na novo prijavi, nek omejen čas imel pluskota. Potem bi se mu - ob opozorilu - zaprl, če ga ne bi naročil. Mogoče bi jih bilo več, ker tistega, česa ne poznaš, pač ne pogrešaš. Dam pa prav puncam, ki pravijo, da bi se spodobilo, da tisti, ki to zmoremo, malce tudi finančno podpremo zadevo. Saj navsezadnje čez leto z vsemi nasveti, ki jih tu dobimo, tudi kaj prišparamo. Jaz se že prijavljam. Lp Cila |
17. nov 2006 10:18
| Nelly je napisal/a: |
| Se pridružujem čestitkam! Če so na delu perfekcionisti, ne najdeš kritičnih pripomb! Imam pa še dva predloga, seveda, če je to tehnično izvedljivo: 1. Ko odpiraš in prebiraš recepte, mnenja in sporočila bi bilo pregledneje, če bi se že odprti naslovi posvetlili ali drugače obarvali (če se ne motim, je to prej delovalo). 2. Bi se dalo tudi sladice v beležki urediti po zvrsteh(torte, piškoti, potice.....)? Lep pozdravček! Nelly Sporočilo je spremenil(a) Nelly dne 17. nov 2006 04:21:35 |
17. nov 2006 10:26
Tudi meni je všeč, Hvala. hvala inveliko uspeha še za naprej.
17. nov 2006 10:31
| strelka je napisal/a: |
| Mene pa motijo vse te utripajoče zvezdice in kuvertice in.... čisto preveč "konfuzno" |
Bojan
17. nov 2006 10:35
tudi meni je zelo všeč nova podoba kulinarike..tudi slikce so zelo fan, saj se pokažejo takoj ko odpreš recept.super je ksenija
17. nov 2006 10:41
Še enkrat se oglašam,Tudi jaz ne morem odposlati svojega mnenja.Me vrže nazaj na portal. Hvala za odgovor! bučaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki rogljiči

Pohorska gibanica