17. nov 2006 11:52
| lidka je napisal/a: |
| Mozilla firefox 1.0... ( sem najdla, kje to piše...)... |
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. nov 2006 11:52
| lidka je napisal/a: |
| Mozilla firefox 1.0... ( sem najdla, kje to piše...)... |
17. nov 2006 12:31
Ok, zdaj sem ugotovil kaj je s šumniki, zdaj povsod delajo. Mnenja lahko pošiljate spet... Edina napaka ki je ne morem ponoviti je to, da se Lidki šejka in trese
17. nov 2006 12:34
Ampak se res, Jernej... Bom preizkusila še drugje, pa ti sporočim. Pa tam, ko je ( desna stran) oglas z + paket, pol so stopinje zgoraj, spodaj pa imam ČRNO okno. Predvidevam, da tudi to ni v redu. Razen če nisi hotel imeti celega okna ČRNEGA z določenim namenom???
17. nov 2006 12:44
Ja saj vem da se, samo da ne bo zamere. Tole da se ti šejka in trese se lahko na več načinov razume
17. nov 2006 12:51
Jernej, tudi pri meni "šejka", kadar sem direktno na portalu, potem v forumu nič več. Je pa neka povezava z reklamo za pluskota, ker na levi nekdo koraka, gre pa tudi v taktu z httpool, ki utripa zgoraj. Najprej se mi od publikacij navzdol pokaže belo polje, potem pa tako, kot je že lidka napisala. Uporabljam Mozillo Firefox 1.0.3. jankica
17. nov 2006 13:04
No, še ena... Čisto enako, kot je na desni strani, (kar se dogaja), utripa na levi strani na portalu. Se pravi podvojena desna stran utripa. Sem preverila, utripa samo na mojemu računalniku v pisarni... (zgleda...).
17. nov 2006 13:08
Ja to je res čudno. Ne morem ponoviti imam nameščenih 10 Firefoxov zdaj
17. nov 2006 13:15
Ja, ker ni več reklame za pluskota, se tudi šejkat nima kaj
17. nov 2006 13:19
Tudi meni ne šejka več, če ni reklame za + paket... ( Sili, da naročimo dva ali kaj???)?
17. nov 2006 13:20
Sama da vama ne šejka več no... Samo zakaj bi šejkalo ko je ta pasica je pa mimo logike
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slivove rožice

Poletni svaljki z dimljenim lososom