20. nov 2006 16:04
Jernej, hvala!! Sedaj je vse "normalno"
20. nov 2006 16:04
Jernej, hvala!! Sedaj je vse "normalno"
20. nov 2006 16:10
Nič nisem naredil, "zakeširalo" vam je stile ko sem popravljal to, da dolgi linki razbijejo forum ;-(
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
20. nov 2006 18:19
ja, zdej je pa v redu. super, hvala LP Drejček
20. nov 2006 18:26
nov problem... ker uporabljam Portable Firefox na USBju, me računalnik včasih sam odjavi s Kulinarike. In ko sem se probal nazaj prijaviti skozi Prijavo v meniju na levi, me je po 4-5 sekundah vrglo ven nazaj na portal. neprijavljenega. prijava skozi bližnico desno zgoraj deluje brezhibno. LP Drejček
20. nov 2006 18:58
Ne poznam Portable Firefox... Ampak ne vem zakaj bi te sam odjavil, kolaček velja 1 leto. Svetujem da uporabljaš bližnjico zgoraj desno. Koda je sicer enaka ;-)
20. nov 2006 22:44
Mene pa zanima kako je sedaj s testiranjem plus paketa; v plus paket-naročilo kode namreč piše, da se ga lahko testira za 48 ur, medtem ko v nastavitvah le 24 ur. Katero drži? Sem mogoče kaj narobe prebrala/razumela? Že vnaprej hvala za odgovor
21. nov 2006 6:31
48 ur je pravilno. Mislim a je celo nekaj več. Zadnje tri dni ste vsi "testirali" Plus paket
21. nov 2006 6:47
| jernej je napisal/a: |
| jankica: Prehitro si pohvalila ja, ker sem delal vse dopoldne na težavi. No zdaj me pa lahko pohvališ, vidiš? [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
21. nov 2006 6:53
Samo na ta način se je dalo. Internet Explorer žal prikaže še drsnik po višini, čeprav ne bi bilo treba. Pa mu nič ne morem
21. nov 2006 11:46
Jernej, najlepš ahvala za odgovor. Pa saj se mi je zdelo, da je nekam "drugačna" kulinarika...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gnetemo, pečemo in jih že jemo

Polžki z mesnimi kroglicami