Katero opero pa imate? Meni delajo in ves čas imam opero.
Ali imate navaden urejevalnik ali napredni za pisanje besedila?
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKatero opero pa imate? Meni delajo in ves čas imam opero.
Ali imate navaden urejevalnik ali napredni za pisanje besedila?
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije| jernej je napisal/a: |
Ni bil vic v smeškotih, zadnja različica naprednega urejevalnika, ki jo uporabljamo, ni delala na Firefoxu, zato tudi smeškoti niso delali. Zdaj sem (spet) nadgradil in kot kaže deluje, ker tole tipkam na Firefoxu.
|
A res ni delalo na firefoxu? Z mojim je bilo vse ey-OK. Hmmm.
Kaj je z videom na glavni strani receptov? Hmmm, da ne bo kdo mislil, da sem to jaz. ![]()
Ker je Ameriski video! ![]()
![]()
![]()
Vanja, ravno sedaj Jernej dela na enem novem sistemu za servisiranje bannerjev, pa traja, preden se vse nastavi. ![]()
Bojan AdministratorIiiiiiii,
ga ze ni vec, pa tok je bil fajn! ![]()
![]()
![]()
Napaka je bila, nič ni bilo fino. Kot je Bojan že napisal, postavljamo svoj oglaševalski sistem, zato prihaja do občasnih motenj in čudnih reči v serviranju oglasov.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
jaz sem se pa samo hecala, ko sem napisala, da je bilo fajn....Ojoj! ![]()
Jaz pošiljam celo jutro recept - dodatek k receptu, misleča, da jaz delam kaj narobe![]()
![]()
Vpišem postopek, odpošljem in potem, ko preverim, pogledam postopka ni več, postopek zbeži....izgine.
Mislim, da bo treba enih mojih 10 receptov zbrisati![]()
Obljubim, da ne bom več poskusila...
lp!
Za dober izgled imejte usta do ušes ![]()
Pisala sem na veliko, da slučajno se ne spregleda![]()
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 27. 2010 13:51
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 28. 2010 07:25Jernej, ali mi lahko poveš zakaj nimam , ko odprem kulinarike, z utripajočo zvezdico označenih novih neprebranih temah.
V naprej hvala za odgovor.
Martina
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/Mizarka: ne vem... mi dela, poskusil sedajle, vsi trije največji brskalniki.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo

Goveji golaž iz pečice