ežoj, tista knjigarna je res Konzorcij in tam so blagajničarke super prijazne

, gospod pri naročilih pa - hm, kako bi rekla lepo, da nimam dobrih izkušenj z njim - pa ne enkrat...

Pasjansa je pač zelo pomembna zadeva...

Tako ne naročam več tam, kupim pa kako knjigo iz polic, to pa itak, so take, ki morajo z nami domov, a ne?

Nad izbiro se nisem pritoževala

, dejstvo je pa, da dobiš knjigo prek amazona ceneje (pogosto za pol ceneje, s poštnino všteto) in predvsem precej hitreje! V konzorciju nisem še nobene knjige čakala manj kot 1 mesec, to je bil res minimum, večinoma pa niso bile prej tu kot v 3 mesecih, eno pa kot sem rekla, sem čakala leto in pol! Pri amazonu pa je že prej ko v 1 mescu tu...
Joj, ežoj, bi moral videt "the world biggest bookstore" v Torontu, to je pa res nora knjigarna! Ima prav to ime in ga upravičeno nosi; če te pot slučajno zanese v Kanado, pejdi pogledat:) Se ti bo skegljalo! jaz sem najprej šla v prvi vhod, pa sem si rekla, no, saj je velika, ampak tako zelo pa tudi ne... potem sem pa ugotovila, da sem šla v njihov antikvarjat

- je približno tako založen kot naš Konzorcij! Prava knjigarna pa - velika ko nebotičnik! Noro! Koliko knjig sem tam videla, o katerih sem prej samo sanjala po amazonu... Seveda si nisem mogla vseh kupit, ampak že gledat je blo gušt!
ežoj, iz kuhinje balkana probaj filije, bi ti znale bit všeč, sicer ni sladko, ampak je pa zanimiv način peke... Plastovito:)
Aja, žal sem kar bolna, zaenkrat moram kar antibiotike goltat, pa upam, da bo dobro prej ko v par mesecih... Ker se že en mesec vleče in ratujem nestrpna, ko ne morem nič delat! Nisem navajena ležat, zdaj pa nič drugega ne morem - grrrrr!
Lonikaj je že zdaj decemberski knjižni sejem? Do kdaj? Upam, da bom lahko šla...
Veri