Zanima me, s katerimi čistili se najbolje odstranijo madeži od olja (saj veste, če kaj cvremo olje šprica povsod), oziroma katera čistila uporabljate ve?
Čiščenje kuhinjskih omaric
31. okt 2006 16:42
arf, cif, ajax LP drejcica
31. okt 2006 16:48
Pril, tekoči prašek za posodo. Ni, boljšega čistila. lp Anamarija
31. okt 2006 17:13
Trim razmaščevalec. LP
31. okt 2006 20:29
Za odstranjevanje maščobnih naslag v kuhinji mi je najboljše eno čistilo, ki ga kupujem v hoferju (alio, za kuhinjo). Nanesem ga z gobico, pustim pet minut in potem gre sva svinjarija proč kot za šalo. Mamamia mamamia
31. okt 2006 20:43
Jaz pa že celo desetletje uporabljam Amwayev L.O.C. V razpršilo si razredčim ta koncentrat, pošpricam in počakam 5 minut, naro z gobico lepo sperem brez drgnjenja. Omarice in vse vključno s stedilnikom pa se lepo sveti, kot novo. Kyara
31. okt 2006 20:46
Za najbolj trdovratno maščobo uporabljam meglio, drugače pa kar Pril. Meglio poškropim po površini, pustim par minut in obrišem, Pril pa kar na gobico, malo pomencam, da se naredi pena - obrišem - pa je. lp darkad
31. okt 2006 20:51
Kyara, zdaj si me spomnila na to čistilo, tudi jaz sem ga dolgo uporabljala, potem ga nekako nisem več dobila (mislim, da ga naročiš pri zastopniku?) - z njim sem bila zelo zadovoljna. darkad
1. nov 2006 22:01
Se strinjam z darkad. Meglio je meni zakon za odstranjevanje maščobe. LP! fakin712
1. nov 2006 22:25
cif oxi, najlažje očistim stekleno napo, pa tud omarice. matilda
2. nov 2006 6:35
Mislim, da se imenuje Smag, tisti ta bel, uporabljam pa ga tudi za mastne fleke na oblekah in da operem moževo delovno obleko, beri šmirasto, to namočim za nekaj minut v vodo, pa pol do deci smaga not, gre takoj taka vodo stran....bljak.....potem pa v stroj.....je pa Meglio zelo podoben oz. enak.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira
Pad Thai s piščancem