Spominska knjiga - nujno
Že lep čas iščem debelo spominsko knjigo klasičnega videza. V knjigarnah sem našla tak kič, da si ne predstavljam, kako bi ga odrasla oseba nosila s seboj in hranila v njem spomine. Ali veste za kakšno knjigarno, kjer bi našla kaj bolj lepega, brezčasnega? Hvala.
Tulka..poglej malo po knjigarnah in povprašaj po kolekciji Paperblanks..bolje založene imajo njihovo stojalo..dobiš velikost do A4..črtane,brezčrtne..zelo lepega izgleda..res pa je da nimajo ključavnic,večinoma so na magnetke ali elastiko.
www.paperblanks.com%2F&ei=sGEq" target="_blank">http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=pape
Vrtejbenka
Tulka, predvidevam, da to iščeš zase:
Imaš dve možnosti in sicer
a) Greš tja, kjer po navadi vežejo diplomske in prineseš papir višjega cenovnega razreda in ti bodo tam z izbranim zadovoljstvom to zvezali s platnicami višjega cenovnega razreda. Samo to te še ne bo obvarovalo pred verzi tipo "moja knjiga lepo prosi....." ajmebožesačuvaj. ![]()
b) Da to narediš malo bolj konceptalno in sicer tako, da krogu oseb rečeš, da naj sodelujejo v tvojem projektu in da ti naj napišejo pismo. In naj notri napišejo tisto, kar menijo, da bi ti radi povedali (pa nekako niso nikoli, ker ni bilo prilike). In po določenem času boš pač dobila toliko in toliko pisem. In potem tiste papirje neseš iz zvežeš in potem boš imela pa res nekaj dragocenega.
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Schwarzwald kocke

Pure testenine z dimljenim lososom