Naša zgodbica
... pronicali skozi veje dreves in naju bodo zazibali v ...
fakin712
spanec pod borovci.Da mi le ritke preveč ne opeče.Pokrijem jo z brisačo,pa še Juretovo.Že smrči ,medved.Oh,krasen dopust.Ta nudizem sploh ni slab.....
nekajlepega
čeprav mi do zdaj nikoli ni bil všeč.
(btw: ej, punce, dejte pisat samo po en stavek, takšno je pravilo)
Ampak, ko mimo pride postaven dečko, sem pa prav vesela ...
Julija
da sem zavarovana pri zavarovalnici Triglav,. kajti tam so mi na obroke ponudili en fajn nasvet za hitro povečanje prsi.
Ko zagledam dobrega tipa, samo izrečem čarobne besede : "Tingl tangl moje broške, jaz bi rada večje joške" in ne boste verjeli
Deluje![]()
![]()
Ker pa ni vse v velikih joških, je pametno imeti tudi malo pameti, da se ...
Julija
... pravočasno oblečem v bikinke...
Kristalka
drugače bom večerjala stoje
nekajlepega
... ker bo za večerjo samo sadje, kar pa ni najbolje, saj po sončenju prija nekaj bolj ...
fakin712
konkretnega, pa ne povem, kaj, ker je dovoljen samo en stavek, zato sem si rekla, da naj pa bo, bomo pa s tem stavkom že kako preživeli, saj, če smo že na obali in sapica veselo pihlja, se lahko zgodi vse mogoče, pa naj bodo zraven brisače ali pa ne, saj je sadje res nekaj tako dobrega, ker vsebuje veliko vitaminov, pa še morske ribice bodo navdušene, ker jih ne bomo pohrustali, čeprav bi v tržaški omaki še kako pasale, no, ja, tudi morski ježki niso za stran metat, posebno, če nas obiščejo oni mali zeleni možici z Marsa, jim lahko postrežemo z.....
cervus
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo

Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom