Naša zgodbica
član od 20052682 sporočil
... in jih nikoli več nihče ne bo omenil, ker nam že pri ušesih ven gledajo. Zato smo sklenili, da se bomo od zdaj naprej držali ...
fakin712
... vseh pravil in bomo pustili te preklemanske gate, in bomo mislili na prvomajske praznike, in bomo ....
vale11
... mislili le na to, kako se bomo veselili ob kresu in se spominjali časov, ko ...
fakin712
... smo vsi imeli pravico do dela in smo praznik dela z velikim veseljem obeležili tako kot se šika! Danes pa...
Kristalka
... smo brez volje, da bi karkoli novega poizkusili saj vemo, da ...
fakin712
... nikoli ne bo tako kakor v časih, ampak moramo biti optimistični in saj se bliža poletje ko bomo šli na morje in ...
vale11
član od 20053036 sporočil
... šli letos prvič na nudistično plažo, kjer...
Lep dan in veliko se smejte

bomo ritke nastavljali soncu,in se nasploh počutili čudovito.Zanima me le ,kako naj grem v trgovino.Oblečena ali slečena"
nekajlepega
član od 20043277 sporočil
Pa saj je vseeno. Itak me bodo čudno gledali, ko bom imela svoj nos škrlatno rdeč, ker sem doma pozabila pomado, s katero ...
Julija
...bi si nos namazala. Pa ne bo samo nos vabljiv za poglede, če bodo pogledali malo nižje, bodo mislili, da sem šlauf za plavanje...
Kristalka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 6526, prikazujem sporočila od 1671 do 1680
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.