Naša zgodbica

... saj so dobrote KulSlo naredile svoje in pri najboljši volji ne vem, kaj narediti. Mogoče bi bila rešitev v ignoriranju slastnih receptov, ampak potem ... Julija
nebi mogla več plavat, ker bi "šlauf" izginil in potopila bi se na dno morja, kobra 1
kot kakšen posušen bakalar ,bi morskim psom služila le še kot zobotrebec... nekajlepega
... ti me pa tako kot zobotrebca še pogledali ne bi, kaj šele, da bi ugriznili vame. Je pa že bolje, da si kdo učke napaše na mojem zaoobljenem trebuščku, ki je všeč tudi mojemu Pepetu. On vedno reče... Kristalka
... da ni nič važno kakšen je človek po zunanjosti. A mene vseeno skrbi kako bo reagirala okolica saj nimam ... fakin712
sončnih očal, da bi se skrila za njih, sicer pa, kaj me briga okolica, jaz moram v trgovino po nekaj, kar bo na mojga Pepeta delovalo... Kristalka
zelo blagodejno. Kupila mu bom... tamalaursa

eno veliko kladivo in kup žebljev, da bo blagodejno zbil skupaj eno srčkano vrtno utico, kjer bova v miru zobala kokice in gledala mravlje, kako nosijo na kup....

cervus
iglice in si gradijo svoj domek. Okoli naju bodo poplesavali pisani metuljčki in nenadoma se bodo preselili v najina želodčka, potem pa... Kristalka
... se zbudim. Kdo je še videl, da bi se metuljčki naselili v želodčke, saj vendar nabirajo med na cvetočih rožicah. Bolje, da si zapojem tisto "Metuljček cekinček, ti potepinček, kje si pa bil? Majcene cvetke, drobne marjetke ..." in se prepustim sončnim žarkom, ki bodo ... Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti