22. nov 2006 15:17
Pa ne noooo! Kolk časa bomo moral še Jerneja gledat!?!? Naj bo vsak naš dan s soncem obsijan
22. nov 2006 15:17
Pa ne noooo! Kolk časa bomo moral še Jerneja gledat!?!? Naj bo vsak naš dan s soncem obsijan
22. nov 2006 15:22
Upam, da ga bomo še samo do sobote moral gledat.
22. nov 2006 15:31
Težka bo Jerneja ven spravt. Ma zelo visoko priljubljenost. Takoj za Klemnom. Julija
22. nov 2006 16:55
Bar zapušča Ines...Špela je tako ostala sama s 4 fanti...kriza. LP katjushka
22. nov 2006 16:57
haloooo. Kaj pa je bilo Klemenu? Ven je vrgel Ines. Ali kdo ve kako pa so potem potekali minusi in plusi? Ker jaz sedaj malo presenečena. Če bo na vročem stolu sobto Jernej kdo bi lahko bil na drugem stolu Špela...mogoče? To pa mislim da je sedaj bila prava taktika Klemena da se takoj znebi enega močnega člena, ker v soboto bo sigurno na stolu Jernej in še ta bo šel domov. Tako da šipkih ostane samo še Špela in močna konkurenca Emil, Grega in Klemen... Noro ...pa spet ne bomo videli na zmagovalnem stolu ženske. vegeterianka
22. nov 2006 17:23
Jernej gre na prvi vroči stol. Kaya***
22. nov 2006 17:24
Jernej gre na prvi vroči stol. Grega pa določi drugega. Kaya***
22. nov 2006 17:30
Kaaaaj??? Dajte bolj počasi, danes mi možgani bolj počasi delajo. Ines je šla domov??? Nisem vedela, da ima Klemen tako moč, da lahko pošlje enega domov. In zakaj Ines? Ali se s Tino ni dobro razumel, pa malo zamero kuha, al kaj? Mene tudi malo mineva, včeraj zvečer sem celo ob predvajanju Bara zaspala
22. nov 2006 17:41
Škoda, da je dal Ines ven... Bi mi bilo ljubše, ko bi šla Špela... Po drugi strani pa je Ines najmanj poznal... Torej gre prvi stol Jerneju, na drugega pa bo Grega dal, po vsej verjetnosti, Klemna; to pa zato, ker sta bila s Tino zelo na TI, Klemen pa je njeno "kopijo" gladko vrgel ven in, ker je Grega velik zamerljivec, bo dal "gor" Klemna. To so moja razmišljanja...
22. nov 2006 18:06
saj pravim - tale bar je ena veliiiika komedijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki z žajbljem

Mehiške taco košarice