19. nov 2006 9:25
Men pa ni najbolj jasno kak bo Klemen nardil več prometa kot vsi ostali. To ja ni mogoče, sploh če Jernej spet svoje kolege prvleče. vanya
19. nov 2006 9:25
Men pa ni najbolj jasno kak bo Klemen nardil več prometa kot vsi ostali. To ja ni mogoče, sploh če Jernej spet svoje kolege prvleče. vanya
19. nov 2006 9:49
zakaj pa more narest več dela?sedajle nisem mogla spremljati bara, sem bila službeno odsotna
19. nov 2006 9:51
Zadnjič sem na strani prebrala, da bo tekmoval z dvema študentoma proti trem barovcem. Ne vem pa po kakšnem principu bodo izbrali te barovce. Uly
19. nov 2006 9:54
Ja,juhuhu,Klemen je nazaj. Sem jih pravkar gledala,pa vsi spijo ko klade.Samo Klemen se je zbudil in mal čudno gledal okoli sebe,mu ni takoj vkloplo,kje pravzaprav je.
19. nov 2006 10:03
Marjetka cvetka tudi jaz sem istega mišlenja kot ti,ker ta Jerry mi pa res že preseda,ker se dela že dva tedna tako poštenega v resnici pa je pokvarjen,kot najbolj smrdljivi sir
19. nov 2006 10:03
Sam je nemogoče!! Kar predstavljam si, kako bodo spet Jerrryjevi prijatelji uleteli! Ubogi Klemen nima šans, samo zmešali so ga...in ostale barovce tudi!! Ne vem no, če bo Jerry v tekmovalni skupini (ne vem, a bodo vsi tekmovali proti Klemnu in študentom), pa tudi če bodo ostali barovci bolj počasi delali (he he), bo še vedno Jerry poskrvbel, da bo zmaga njihova... Ma, je smotan. jasna
19. nov 2006 10:16
aha, hvala za pojasnilo
19. nov 2006 16:49
jst sm pa upala, da pride gašper nazaj, drugač pa navijam za jerryja =D *ancy*
19. nov 2006 19:30
Sedaj se pa vidi, da je prišel Klemen nazaj. Oglejte si kdor si lahko, kako pospravljajo. Natty
19. nov 2006 20:08
Super, da je Klemži prišel nazaj, sem zelo vesela. Lp Kaya***Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Škotske mesne kroglice s pivsko omako

Zelenjavna zloženka