Poglejte si avdicijo od Žiga... se je hvalil, da je že imel grupni sex in da mu je blo to full smešno. Pa da ima več spolnih partner, ki ne vejo vse ena za drugo.... mislim za bruhat... pa še tko f******no se obnaša, da je joj...
MissLady

| Petra 1 je napisal/a: |
| ne vem zakaj imam občutek..., da je vse to zrežirano. Mal se zamislite, prodaja ??? ustvarjanje konfliktov, ..takoj naredit sceno,na vseh področjih življenja...Slovenci smo pač taki, da si želimo konfliktov, kreganja, senzacij........ Če nekdo javno nekaj prizna, sploh ni več zanimiv....počasi bo Petra postala žrtev in bogica...ostala bo noter. |
| matilda je napisal/a: |
| Na današnjem jutranjem sestanku mi je bil Gaber všeč, jih je pohvalil, no z inventuro jih je seznanil in glede na to koliko pijače je manjkalo, se mi je zdel potrpežljiv. potem so se vsuli nekaj proti Petri, naj se on pogovori z njo. In res, tip jo pokliče in ji začne neke take življenjske delit: ko se zjutraj pogledaš v ogledalo, kaj vidiš? In kakšna bi želela bit jutri? No vidiš, na tem delaj. Ali pa: Če boš ti stopila k njim in se jim opravičla, pa rekla, da ne boš več, da boš sodelovala z njimi, jaz ti obljubim, da se bodo začeli tisto sekundo drugače obnašati proti tebi. Pa je ona rekla, da jo je prizadelo,da so ji obrnili hrbet, jo je vprašal zakaj in je ona rekla, da je sama kriva, ji je spet svetoval, naj se opraviči in bo zagotovo drugače. To ji je vse tko mirno povedal, sploh ni omenjal vsega, kar so drugi natrosili o njej. Ne vem, tko očetovska varianta se mi je zdela. Pa še rekel ji je, da to ji ne govori samo za danes ampak za celo življenje. matilda |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Miklavževi parkeljni

Slana pita (Salty pie)