Burito palačinke z lososom
Renata, jaz si pomagam tako, da na računalnik napišem črke , ki jih potrebujem, velikost in stil si prilagodim, ter sprintam , izrežem in položim na že malce osušeno valjano tacino maso in jih obrežem.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/brez zamere matejčika, ampak zadnje čase pa sama čudna vprašanja postavljate :(
po vaše bi torej torta morala biti narejena ob 12uri, razrezana dao 15 in pojesti jo je treba še isti dan?, ker če ne .... ?
Vse moje torte v hladilniku stojijo narejene najmanj 12 ur, potem jih odnesejo/odpeljejo, in pitaš boga kdaj režejo ... pa ni nikoli nihče klical in rekel da je blo kej narobe, da se je stopila ...
oz. kokr sm že zanč nekomu pisala ... folk nima pojma kaj je ticina in kako mora zgledat (to vemo samo mi ki se z njo aktivno ukvarjamo) in jim je useen al se lima, al se sveti, al ne, al teže z nje, al ne ....
tako da ... don`t worry :)
če nimaš s hladilinokom problemov (vsaj ene 4,5 .. obstajajo) bo torta dobra par dni :) oz. ticina :)
lp in brez zamere
PitončicaTorta je komot užitna 4 dni. Naredim jo dan prej, da narejena in premazana z masleno kremo eno noč počiva v hladilniku. Naslednji dan jo dokončno dekoriram in hop na praznovanje ali pa jo oddam. Mislim, da je potem še užitna 3-4 dni. Seveda pod pogojem, da so bile uporabljene sveže sestavine, ne pa kakšna smetana tik pred rokom.
Zihr je zihr!![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem