Ticino masa

Po moje gre pri torti Velikonočno jagnje zato, ker je smetana rastlinska (meni rastlinska smetana deluje "mastno", čisto drugače, kot mlečna)... Tudi, ko je stepena, se nikoli ne topi, kot mlečna. Ne vem, ugibam...

čoko

Roncolino, napisala sem ti na zs.

stana
Koliko časa imate torto že oblečeno s tičino maso v hladilniku? Jutri popoldne moram tortico oddati, pa sem jo mislila danes zvečer obleči v maso in jo do jutri dati v hladilnik. Je možno da se kaj stopi ali pa zaradi vlage kako druače sfiži? (bo spodaj fajn premazana z margarino... :) ) Anaa Sporočilo je spremenil(a) Anaa dne 27. apr 2008 19:15:23
Jaz jo imam tudi ti tri dni - vse OK. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
No super. Hvala Katka. Anaa
Če je premazana z margarino ali oblita s čokolado se popolnoma nič ne zgodi, če jo oblečešs ticino. Razen če kakšen pride in s tortico pobriše... akniradg
Čao, no, jaz sem si končno nabavila tole tičino in danes sem poskusila čist tko, za probo, par rožic naredit. Res se ful lepo dela z njo, kot bi imel plastelin. Ni primerjave s tisto domačo, ki sem jo parkrat poskusila.... Lep pozdravček, S.
Evo...danes (pred pol ure) končala mojo prvo tortico.Mi je še kar všeč,glede na to,koliko priprav je bilo. Se pa res zelo zelo zahvaljujem stani r. za nasvete in rjavo barvo.Zlata si! http://tjasa-ron.moj-album.com/album/11918 Sem pa za torto 40x28cm porabila 80dag mase :) Roncolino

Roncolino, kaj bo iz tebe, ko boš zrasla, ko si že zdaj, ko si še zelo mlada, tako spretna.

F r i n a
Roncolino,s čim si to risala,pa kako?Zelo lepo za prvič. renata69 Sporočilo je spremenil(a) renata69 dne 30. apr 2008 21:45:11

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti