| jessy6 je napisal/a: |
| Me prav zanima, kako jasna1 prepreči otrokom, da njeni otroci gledajo risanke na PopTv-ju, A-kanalu in Cartoon Network-u...lepo prosim jasna1, z besedo na dan.
rozanec, si mi pa obudila spomine...in dala vedet, da sem že stara |
Dobri stari časi...
Seveda, Mestece Peyton, z mamo nisva smeli zamuditi tole nadaljevanko. Ali morda katera ve
ali so jo sploh predvajali do konca?
Joj, kakšni lepi spomini, kako sva bili mladi a ne Gogad?
lp
Anamarija
Atina, 

, Mamamia
mamamia
No,za Mestece Peyton imam kako leto premalo da bi se ga spomnila.Se pa zelo dobro spomnim Sužnje Isaure-vas je bila takrat ko je bila na sporedu kot izumrla.Pa na oddajo Periskop z Gojcem in Josom tudi ne smem pozabiti.Zelo mi je bila všeč tudi ena španska mladinska nadaljevanka-naslov sem seveda pozabila.
Pa še nekaj:kot otrok (7-8 let) sem nekajkrat na RAI gledala film Marcelino pane e vino-č.b(verjetno predhodnik risanke Marcelino kruh in vino).Rada bi ga hčeri pokazala,pa ga nikjer ne najdem.Mi lahko kdo pomaga?Zelo bom hvaležna!
Bernarda
| terlikar 1 je napisal/a: |
| Zelo mi je bila všeč tudi ena španska mladinska nadaljevanka-naslov sem seveda pozabila. Bernarda |
Oglas
Ja galjyka,točno ta.
Bernarda
Vidiš "rožanec", koliko nostragije ti je uspelo danes izvleči iz nas. Kaj moški niso gledali nič risank? Samo kaubojce in indijance? Še dobro, da se je" drejček" oglasil (čeprav je mlajše generacije).
Ja, je pa vseeno lepo, a ne?!
kobra 1
In iz tistih časov, ko še ni bilo TV Ljubljana, pa smo gledali TV Beograd, se jaz spomnim Slavice in njenega medvedka, mislim, da je bil Mendo. To ni bila risanka, medved je bil igračka, Slavica pa simpatična igralka s temnimi lasmi.
Pozdrav
Libra
Terlikar, super film Marcellino pane e vino, ne obljubim, vendar se bom pozanimala,če se da dobiti
video kaseto ali cd, nekaj bomo našli. Ti sporočim.
lp
Anamarija
No rozanec ti je že jass napisala kje lahko dobiš Barbapapo. Res so prisrčni.
LP!
fakin712
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.