Spomnila sem se še Bojana, ki je vedno risal, pa linije, ko je vsa risanka potekala v eni neprekinjeni liniji. Da o čebelici Maji ne govorim. Pa Lolek in Bolek , Krtek, pa dve vrani, mislim da sta bili Pipi in Kuku, pa dva pingvina s svojo družino..... joj, koliko je tega....
Kyara
Dobri stari časi...
Kaj pa lutke o Kljukcu, Mišku Mokedaju.....
Vrana
Pa zverinice iz rezije..
Lep dan in veliko se smejte 
| mamamia je napisal/a: |
| Atina, na TV Zagreb, kot so se takrat imenovali, je bila sinhronizacija res fenomenalna...Tale "Kidam na lijevo" ipd je bila pa risanka o enem črnem ptiču...(Ptica Trkačica...) mamamia |
kaj pa modri dirkač! Jst sem modri dirkač - najhitrejša kača na svetu.
Oglas
Ampak Radovedni Taček je zakon!
Atina
Sm se spomnila, sej je bila trapasta ampak Bajum badum nekaj podobnega, pa Arabela k so prstan vrteli
Saj že veste, da sem Simon,
s kredo rišem dan na dan,
in poglejte čudo čudno,
risba vsaka v hipu oživi!
To je bil seveda Simon in njegova čarodejna kreda. Eh, kje so časi,....
LP
cervus
se spomnite tiste risanke kjer je bil en ovčarski pes k je zmeri k je volka ujel rekel hopla, Janček?, drugače so pa meni ostale v spominu tudi A, je to, une2 tapametna k sta zmer vse neki uničla hehe, pa čebelica maja, barbapapa, pa baltazar, pa klasika tom in jerry, pa una japanska buba k je pela če hočeš lepo ljubezen imet moraš imeti rdeči cvet (neki v tem smislu), pojoča travica, tudi lili put put se spomnim, pa medvedka uhačka pa krteka :) kok so ble to fletne risanke ... oh ja pa zajčki k so zobe umili v cik caku pol pa v pojstlo :) drugače za mojega sina sem pa imela ene 8 kaset čebelice maje, pa palčka davida, nejbolj mu je bil pa všeč Jonny Bravo na cartoonu lol
Marjeta Žniderčič
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.