Lečin curry s kruhovimi cmoki
| kobra 1 je napisal/a: |
Loni, mogoče si dobila majico za" dva" kot namig ... kobra 1 Sporočilo je spremenil(a) kobra 1 dne 08. sep 2008 07:25:11 |
Dajmo se še malo smejat, sem pisala enemu izmed organizatorjev, je rekel, da bi morala vzeti XL, da bi pol še on noter pasal, ker je malo večji od tistih 175 cm, katere sem jaz navedla v merah za L velikost majce.
Loni Makaroni| gogad je napisal/a: |
| Loni ,komu si pisala za majico,jaz sem pisala za kolesarske,ker so opčutno premajhne,pa ni bilo nič odgovora.lp goga |
Je drug organizator, so med seboj totalno neusklajeni, namesto povezanega športnorekreativnega vikenda se jim še sanjalo ni, kaj se na Ptuju dogaja tisti dan. Pisala sem pa na prvi mejl, akterega sem našla. Meni zadostuje že to, da lahko svoje pripombe napišem, je takoj svet lepši. In največkrat vzamejo na znanje, po pravici povedano.
Loni MakaroniSem že prijavljena in imam plačano 21ko. Ti kar pridi ![]()
Evo, če se komu še da kaj migat, je več kot dobrodošel. Jaz bom med pomagači na progi:
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečin curry s kruhovimi cmoki

Veseli tiramisu