Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto
Predvidevam, da tečeš neke vrste intervale - 4 minute tečeš in potem hodiš ter ponavljaš. Koliko ponovitev pa in pa koliko pavze imaš med posameznimi teki?
Sicer pa na TF obstaja tudi polžja sekcija, ravno za začetnike, tako kot Vlado ti tudi jaz priporočam, da si ga malce ogledaš. Pa še prav fajn dečve so, no, tudi kak dečko se najde.
Loni MakaroniJutri dopoldan en krog s kolesom, če ne bo
.
KK - Bizeljsko - Bistrica ob Sotli - Kumrovec - Klanjec - Tuhinske toplice 2x
in neki iz roštilja - Kraljevec na Sutli - Dobova - Brežice še eno
- in nazaj v KK.
Če bo kdo na tej relaciji se lahk srečamo al pa kak km skup peljemo al pa kak
zaužijemo.
Hudimana, a nisi mogel tega danes počet, ko sem bila v tistih koncih - smo imeli žurko ob postavljanju klopotca plus en rojstni dan.
Drugače pa se grem jaz jutri pretvarjat, da obvladam 25 krogov na stadionu, ki mi je še zdaj nočna mora. Grem malo psiho stestirat, drugače mi 10 km ne prestavlja problemov. Pa še startno cifro s svojim imenom gor bom dobila ![]()
| MAJAA je napisal/a: |
| tako je,hodim in tečem začela sem z 1:1, zdaj se, že na 4 (tek):3(hoja), z dvema dnevoma presledka in sicer od 1.avgusta. bom pogledala še na TK. hvala MAJAA |
Majaa, sama sem šla danes na odprto prvenstvo Tekaškega foruma v Domžale s samo enim namenom, da se končno znebim predsodkov, katere imam do stadionov še iz osnovnošolskih let. In moram sporočiti, da je misija uspela, pretekla sem vseh 25 krogov, za več kot 5 minut izboljšala svoj osebni rekord. Razveselila sotekače z dvema škatlama kukijev in mafinov, sem pač tudi na tem forumu doma, a ne![]()
Drugače se stadionov izogibam kot kuge.
Zdaj pa - naslednjo soboto Poli maraton - kolesarski na Ptuju in če bo še kaj volje in energije, naslednji dan še Ptujski polmaraton, a kaka krajša razdalja. In morda bom do oktobra glavo prepričala, da so noge sposobne preteči polmaraton. Ker tu je pa spet en hakeljc, zakaj bi se matrala na 21ki, ko pa se imam na 10ki super. Ta korak me še čaka.
Jutri je pa dan za počitek, ponedeljki so pri meni že od nekdaj namenjeni početju ničesar.
Loni Makaroni| MAJAA je napisal/a: |
| a.....ker nočem, da me kdo gleda kako sopiham in čeprav mi vsi govorijo - ne se obremenjevat z okolico - se obremenjujem..... .... MAJAA |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto

Polpetki iz melancan