Vitlof s sirom
Hvala, gogad! ![]()
Eno uro in 14 minut, štopat sem začela pri številki 1. Tako dober občutek je, ko prideš gor... Med več kot sto kolesarji, ki so v tem času kolesarili, sem bila edina ženska, hecno... Ko sem se peljala dol, sem imela verjetno mušice na zobeh, tako se mi je smejalo!
Ti kar korajžno, če te bo matralo, boš pa dol stopila in si malo odpočila... Drugače pa ni noben bavbav.
jasnaariella_3,
ti kar pogumno. Na začetku je napredek največji, samo začeti je treba! Zelo veliko pametnih nasvetov o teku boš našla v knjigi Mladostni za vedno, to knjigo toplo priporočam vsakomur, ker ti res odpre oči!
![]()
ariella, od kje pa si? Ravno sem začela v tek uvajati svojo prijateljico. Drugače sem pa za dobro jutro že odlaufala svojo 10Ko, super občutek. Jutri ne grem okoli Blejskega jezera, bo preveč gužve... Drugače sem pa seveda ves čas v gibanju. No, zdaj šibam do Lidke in potem greva na žurko, Val ma rojstni dan.
Imejte se fajn.
Loni Makaroniariella, saj jaz sem v kapitali, misilila pa sem iti jutri na Bled, ker je organiziran tek okoli jezera, pa zaradi gužve na cestah raje ne bom šla. Bo bicikel prišel na vrsto.
Loni Makaroni ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vitlof s sirom

Pečenice na leči