A je katera kupila steklen kuhalnik vode iz zadnje akcije. Malo me skrbi, da bo kamen na stenah neprijetno izgledal.
zoja2
A je katera kupila steklen kuhalnik vode iz zadnje akcije. Malo me skrbi, da bo kamen na stenah neprijetno izgledal.
zoja2Če se ti bo nabral kamen, boš nalila vanj vodo, dolila malo vinskega kisa, počakala kakšno uro ali dve in odplaknila neljubo oblogo.
![]()
naor
Jaz pa dam vodo in malo jabolčnega, lahko pa bi tudi tistega za vlaganje, vodo segrejem in kuhalnik je kot nov!
menolaPozdravljeni!
Mene pa zanima ali je kdo kupil pri Hoferju v začetku aprila otroški igralni šotor (imeli so dve varianti princeskih grad in viteško trdnjavo)?
http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_21130.htm
Pri nas ni bilo zraven nobenih "navodil" sedaj pa nam grada ne uspe skupaj zložit, da bi pasal v nosilno torbo v kateri je bil.
Prosim za pomoč..
Hvala
pri nas pa ima Hofer očitno tako slab promet, da imamo v reklamah že tretji teden kupone za 50, 35 in 25 % popusta na izdelek iz stalne ponudbe.
klavdijaIn kaj nam hošeč s tem povedati, KlavdijaB? Vse, prav vse trgovske mreže imajo nebro reklam, popustov, točk, zapisov na kartico,......... Za izdelke iz redne in izredne prodaje.
Če ni kakšna huda skrivnost, za katere izdelke pa gre?
KlavdijaB, iz katerega konca pa si?
Kje imate tako slabo prodajo?
rdkapicav njihovih reklamah piše, da je bon vnočljiv v SG, Postojni in Tržiču.
je pa en bon za torek -50%, za sredo -35% in soboto -25%, na izdelek iz stalne ponudbe.
Se pravi kaj dražjega se bolj splača vzeti, npr. plenice, pralni prašek ali kaj takega,.
za izdelke iz ponedeljkovih in četrtkovih akcij seveda ne veljajo...
klavdijaVčeraj sem pa dobila v Hoferju knjižico z recepti iz največjega slovenskega kulinaričnega portala - Kulinarike...!!! ![]()
![]()
Prijetno presenečenje...![]()
No, pa je tukaj tudi druga Hoferjeva knjižica z recepti s portala Kulinarika.net.
Upam, da se knjižice da dobiti tudi v trgovinah. V kolikor je ne dobite več, lahko knjižico prelistate tudi na naslednji povezavi: http://catalog.aldi.com/core/main.php?&SITEID=387
Uživajte v kuhi še naprej!
Lp,
Uroš

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom

Pečenice na leči