Kam pa to hodiš na preglede, da si morala plačati? Jaz še nikdar nisem plačala okulističnega pregleda, pa imam leče od leta 1986, očala pa sem seveda nosila že prej in tudi zdaj jih kak dan ali dva v tednu.
Ognjič
Goveja juha z valjanimi rezanci
Kam pa to hodiš na preglede, da si morala plačati? Jaz še nikdar nisem plačala okulističnega pregleda, pa imam leče od leta 1986, očala pa sem seveda nosila že prej in tudi zdaj jih kak dan ali dva v tednu.
OgnjičZgleda, da so pri nas na kmetih manj pogoltni dohtarji...in superca, da imajo primerne leče zate! Leče so zakon!
OgnjičNo, naj še jaz povem svojo zgodbo: sedaj, ko jih štejem petdeset in še nekaj, me je prijelo, da bi nosila leče, saj mi gredo ta očala vedno bolj na živce. Kot veste, se v teh letih ali pa mogoče še prej začenjajo tudi težave z branjem drobnega tiska in je to še ena dodatna ovira pri odločitvi za leče. No pa to se v bistvu vse da urediti s takoimenovanimi progresivnimi lečami, ki menda stanejo vsaj še enkrat toliko kot običajne (kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem). Ker sem se ob vsem tem še vedno nagibala k temu, da mogoče bi pa le
... je bil podan še en argument proti - suhe oči oziroma pomanjkanje solza...
Tako sem sedaj misel na leče dokončno opustila in si omislila ena "fensi" očala![]()
| ribaracarak je napisal/a: |
No, naj še jaz povem svojo zgodbo: sedaj, ko jih štejem petdeset in še nekaj, me je prijelo, da bi nosila leče, saj mi gredo ta očala vedno bolj na živce. Kot veste, se v teh letih ali pa mogoče še prej začenjajo tudi težave z branjem drobnega tiska in je to še ena dodatna ovira pri odločitvi za leče. No pa to se v bistvu vse da urediti s takoimenovanimi progresivnimi lečami, ki menda stanejo vsaj še enkrat toliko kot običajne (kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem). Ker sem se ob vsem tem še vedno nagibala k temu, da mogoče bi pa le[joj]... je bil podan še en argument proti - suhe oči oziroma pomanjkanje solza... Tako sem sedaj misel na leče dokončno opustila in si omislila ena "fensi" očala[grin] rrr |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveja juha z valjanimi rezanci

Piščančja stegna z miso pasto