Musaka - pogrevanje

Danes sem naredila musako - po enem od receptov v bazi (mimogrede, bila je odlična). Naredila pa sem je toliko, da smo pojedli samo polovico.

Zdaj me pa zanima, ali lahko musako shranim in jo pogrejem - jutri?

Ravno smo se vrnili iz dopusta v Grčiji, če naročiš musako, jo ziher segrejejo - torej, kaj menite?

Hvala, lp, Marjetka.

jaz grejem tako "klasično" musako s krompirjem, kot tudi "makedonsko" z jajčevci in paprikami, grejem jo v mikrovalovki, pa so se želodci naše družine vse doslej prav dobro počutili. LP cervus
Jaz jo tudi vedno pogrejem, ker nikoli vse ne pojemo. Grejem pa jo v mikrovalovki. Do sedaj ni bilo še nikdar nič narobe. LP! fakin712
Tudi jaz pogrejem vse vrste musake, ali v mikrovalovki ali pa v ponvi. Do sedaj je bila vedno dobra, posebej zeljova je drugi dan še boljša. Kyara
Jaz sem jo že zamrznila in pogrela, pa še vedno živim. V bistvu je vedno naredim več, kot je pojemo ( klasično- s krompirjem in mletim mesom ), ostanek pa zamrznem. monro
jaz tudi lazanjo vedno delam v večjih količinah in nato zamrznem Bernarda
Tudi jaz jo pogrejem, ali pa zamrznem in potem pogrejem. Ker nimam mikrovalovke, to storim v posodi, v katero dam za prst debelo vode in pokrijem s pokrovko. Ko voda izpari, je musaka ali pa lazanja pogreta. O pogrevanju smo že govorili. Seveda bi bilo optimalno, če tega ne bi počenjali, vendar je v življenju treba sklepati kompromise. mimika
Hvala za odgovore in nasvete. Smo kosilo ponovili in to brez posledic :). Lp, Marjetka.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti