Malo za hec

živjo kaj pa ima zajec na hrbtu ko leti po nebu????????? ninja1
Gospod doktor, zelo sem v skrbeh, > sramne dlačice so mi nehale poganjat .... > Kako pogosto pa imate spolne odnose? > Nekako 3-4 krat dnevno .... > Draga gospa, tudi na avtocesti ne raste trava! Anamarija
Ninja, mislim, ka jastreba ali orla. Mam praf? tumpika
ja tumpika planinskega orla ninja1
Ninja, pozdravlja te Robi. tumpika
Mujo je šel živet v ZDA in je najel stanovanje.  Kmalu je opazil, da je v njem precej miši. Ker še ni znal dobro angleško, je takole razložil  lastniku: -Tom and Jerry, you know? -Yes, I know! -E pa Jerry! Pun *****  Jerrya! Nena-morje
Edo: "Sem slišal, da ti je umrla tašča. Kaj pa je imela?" Jože: "Eh, skromno hranilno knjižico pa nič drugega." Edo: "Ne, mislim, kaj ji je manjkalo?" Jože: "Aja, solidna penzija in lastno stanovanje." Edo: "Ma ne, človek, mislim, zakaj je umrla?" Jože: "Ah, to... Rekel sem ji, naj gre v klet po krompir, da ga bomo imeli za kosilo, pa je padla po stopnicah in si zlomila vrat." Edo: "O, groza! Strašno! In kaj ste potem naredili?" Jože: "Makarone." tumpika
Se sprehajata prelestna mladenka blontih las in policaj po portoroški plaži. V nizko vodo prileti galeb in mladenka reče: "Glejte gospod, račka!" Mož postave jo resno poduči: "Gospodična, to ni račka, to je pelikan! Iz njega delajo radirke!" tumpika

V vaški gostilni se pogovarjajo o vsem mogočem, pa na vrsto pride tudi življenje na drugih planetih, pa kakšni so, verjetno  zeleni, pa verjetno imajo rdeče oči pa...... Kaj naj  narediš če jih srečaš? Seveda, ne smeš delati sramoto planetu, vljuden moraš bit, najboljše se predstavit , povedat kaj si, pa kaj delaš.

Drug dan, možakar kosi travo, pa se mu zdi, da se neki premika v grmovju, gre bližje, vidi rdeče oči, majhno zeleno postavo, spomni se pogovora iz gostilne in se predstavi:

- sem Janez, kmet, kosim.

v grmovju se vidi le kako rdeče oči mežikajo, pa možakar ponovi:

-sem Janez kmet, kosim

Rdeče oči mežikajo, pol se pa sliši:

sem Francl, lovec, serjem. 

ežoj
Zelo neaktraktivna debela ženska, grobih obraznih gub, povrhu pa še neprijazna, pride v nakopuvalni center z svojima sinovoma, na katera neprestano šraja in ju komandira. Portir na vratih jo pozdravi: "Dobro jutro gospa, imate čudovita otroka. Ali sta dvojčka?" Takrat ženska neha šrajat na otroka, dvigne nos in odgovori. "Seveda nista, starejši ima 9 in mlajši 7 let. Zakaj misliš da sta dvojčka? Ali sta videti ista, bedak?" "Ne nikakor." odgovori portir. "Samo ne morem verjeti, da Vas je nekdo nategnil dvakrat." blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti