Malo za hec

Franc gleda v dnevni sobi TV, žena pa v kuhinji pomiva posodo

(tipično zakonsko življenje). Po rokometnem prenosu je na vrsti žrebanje loto.

Franc panično ugotovi, da je listek v kuhinji, zato se zadere ženi naj

kontrolira številke na listku.

"Čuj 13-ka je gor?"
"Seveda, Franc."
"Pa 11 tudi?"
"Ja, je."
"Pa 33?"
"Tudi."
"Pa 15?"
"Tudi."
"Pa 27?"
"Ja, je"
"Pa 22?"
"Aha"

Franc s tresočim glasom po izžrebani zadnji številki vpraša:"Kaj pa 39?"

"Tudi je, samo čez to je pa križec narejen......"

_čebelica_

Prijatelji so šli vsak dan po službi na pijačo, samo eden nikoli ni imel časa.

Pa so ga vprašali, zakaj on ne hodi z njimi.

Je rekel, da gre domov kuhat.

A je žena bolna?

Ne, lačna, je bil odgovor.

In kaj imaš od tega, če kuhaš? so ga vprašali?

Če dobro skuham, mi potem žena zvečer pomaga likat!

_čebelica_

Učiteljica se pritožuje: "V matematiki ste tako slabi, da bo verjetno imelo 70% učencev nezadostno oceno!"
Nekdo se oglasi: "Haha saj nas toliko sploh ni v razredu..."

_čebelica_

Pita unuk babu:
Baba, jesi li možda vidjela neke moje tabletice?

Baba mu odgovori:
Pusti sine sad tabletice, jesi li ti vidio one zmajeve u kuhinji?!

_čebelica_

Isao Mujo u ZOO. Sretne papigu i gleda je.

Pita papiga:"Sto buljis budalo"?

Na to ce Mujo: "Jebo mater ako nisam mislio da si ptica!"

_čebelica_

Šofer tovornjaka ustavi prostitutki:

"Kaj narediš za 50 eurov?"

"Vse!"

"No, pol mi boš pa pomagala cement dol zložit!"

_čebelica_

http://www.najdi.si/novica/Avtomanija.Com/Avtomob

Cila
Ob smrti Neila Armstronga se kot ljubiteljska moonhoaxerka čutim dolžno, da objavim naslednjo urbano legendo, ki je tako čudovita, da je čisto vseeno, ali je resnična ali ne. Večinoma jo že poznate, tistim, ki jo ne, zavidam, če jo boste brali prvič. Svetovno znana izjava "Majhen korak za človeka, velikanski skok za človeštvo" je imela namreč v nadaljevanju posnetka še stavek "Srečno, gospod Gorsky!", ki si ga komentatorji niso znali razlagati in je bil v večini predvajanj kasneje tudi izpuščen. Tisti, ki so ga slišali, so si ga zaradi hladne vojne, ki je bila takrat na vrhuncu, razlagali kot posmehljivo izjavo za katerega od ruskih kolegov v astronavtskem poslu. Resnica je zelo drugačna, izvira iz časov, ko je bil Neil Armstrong še otrok, in temelji na naslednji zgodbici: Nekega lepega poletnega večera se je mali Neil potikal okrog sosedove hiše, v katere spalnici so bila okna zaradi poletne vročine odprta na stežaj. Smrkavec je prisluhnil pogovoru sosedov, v katerem je soprog nagovarjal ženo, naj mu vendar privošči oralni seks. Žena se je z nekoliko netaktnosti in precej nerazpoloženosti zadrla nanj: "Oralni seks? Oralni seks?!!! Dobil boš oralni seks, ko bo sosedov paglavec hodil po luni!!!!!" No, ne vemo, ali sta gospa in gospod Gorsky gledala prenos, še manj, ali je gospa Gorsky potem izpolnila svoj del obljube, zgodbica sama si pa zasluži objavo in razširjanje v večno Armstrongovo slavo. lp, proxima

Dober. Jaz nisem poznala te zgodbice.

naor

Kaj dobimo, če seksata kmet in kmetica? "Kmečkega otroka." "Kaj pa, če seksata ekološki kmet in njegova žena?" "Nič, ker ekološki kmet ne šprica."

ZOHA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti