V oglasniku se je pojavil oglas v rubriki Zasebni stiki: "Nisem lep kot Brad Pitt, niti močan kot Silvester Stallone, niti nimam lepih zob, kot Leonardo di Caprio, ampak zato ližem kot Lessie. Pokličite ..."

V oglasniku se je pojavil oglas v rubriki Zasebni stiki: "Nisem lep kot Brad Pitt, niti močan kot Silvester Stallone, niti nimam lepih zob, kot Leonardo di Caprio, ampak zato ližem kot Lessie. Pokličite ..."
blažkaaPride Janezek domov iz šole in v spalnici vidi mamo, kako ga očetu sesa. Ves jezen vstopi in reče: " Da vaju ni sram, mene pa pošiljata k psihologu, ker sesam palec..."
Pri psihiatru.......
Moški in ženska prideta k psihiatru in vprašata, če bi lahko psihiater gledal, kako seksata. Psihiater je presenečen, vendar njun predlog sprejme. Po končanem seksu reče psihiater: Vajin seks je super! Plačata 80E in gresta. In potem to počneta tedensko.Po nekaj obiskih psihiater vpraša: Zakaj prihajata k meni? Moški odgovori: Ona je poročena in ne moreva pri njej, jaz sem poročen in ne moreva pri meni in hoteli so dragi. Če prideva k vam imava dober alibi, stane samo 80E in zdravstvena zavarovalnica nama povrne 67E.
Anamarija ![]()
Črnolaska, rjavolaska in blondinka se pogovarjajo o spolu otroka. Črnolaska pove, da je prebrala članek v reviji, v katerem piše, da se spol otroka lahko planira že vnaprej. Tudi rjavolaska je prebrala isti članek in obe sta začeli razlagati blondinki. Črnolaska pojasni: "Jaz bom rodila punčko, ker vedno ležim spodaj."
Rjavolaska doda: "Jaz bom rodila fantka, ker sem vedno zgoraj."
Blondinka posluša in presenečena ugotovi: "Torej bom jaz dobila kužka!"
Janez na morju s pomola lovi ribe in ujame zlato ribico. Ta mu reče, da mu izpolni željo, če jo spusti nazaj v vodo. Janez jo vrže nazaj v vodo, ribica pa mu reče: "No povej, kakšno željo ti lahko izpolnim."
"Veš, v svetu je veliko gorja. Želim si, da ne bi bilo toliko vojn in da ljudje ne bi umirali zaradi orožja."
Ribica razmišlja in reče: "Veš, to je zelo težko. Daj, izmisli si kaj drugega!"
Janez razmišlja in končno reče: "No, potem pa naredi, da bo moje dekle pametno. Veš, lepa je, postavna, nežna, blond ..."
Ribica ga prekine: "Kar atlas mi podaj, da pogledava in preprečiva vse vojne na svetu."
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači Ferrero Rocher

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso