Malo za hec
| Roncolino je napisal/a: |
| http://www.youtube.com/watch?v=-Z7ao9buqFY Roncolino |
Blondinka s turistično ladjo pluje po Nilu, nakar prvič v življenju
zagleda krokodila.Vzhičeno vzklikne: "Oooo nisem vedela, da Lacoste izdeluje tudiplovila!...."
Nasveti babice:
Nikoli ne bom pozabil svoje babice... > > Čeprav je umrla ko sem bil še dokaj mlad, > se še dobro spomnim, kako nam je vedno > dajala pametne nasvete. > Nekoč sva sedela v parku in opazovala > mlade družine, ki so se igrale z otroki. > Babica mi je dejala: > " Veš Mirko, nekoč boš tudi ti spoznal svojo > družico in si ustvaril družino. > Vendar ne pozabi, in si dobro zapomni: > išči si žensko, ki bo imela majhne dlani !!!" > "Zakaj majhne dlani, babica ??!!" > "Zato, da bo tvoj pimpek zgledal večji !" >
AnamarijaZakonski par, ki je skupaj že celo večnost preživlja dopust na obali. Ob sončnem zahodu sedita na klopi in obujata spomine na mladost.
Nenadoma mož vpraša ženo: Žena, si me kdaj prevarala?
Ne sprašuj me tega v tako lepem trenutku.
Daj, povej mi no!
No, v redu. Odkar sva skupaj sem te prevarala trikrat.
In kako je prišlo do tega?
Prvič sem te prevarala takrat, ko si nujno potreboval kredit za hišo. V nobeni banki ga nisi mogel dobiti, nato pa je direktor banke obiskal mene na domu in takoj podpisal odobritev kredita.
Torej si me prevarala v dobro naše družine! Kako lepo od tebe!
No, drugič sem te prevarala, ko si preživel srčni infarkt. Nikjer te niso hoteli operirati, ker nisva imela dovolj denarja. Pa se je našel kirurg s katerim sem prespala noč, on pa te je zastonj operiral.
Torej si me prevarala, da bi me rešila! Kako lepo od tebe!
Tretjič sem te pa prevarala, ko si hotel postati predsednik golf kluba, pa ti je manjkalo dvaindvajset glasov podpore.
Janez reče svoji tašči: "In če že želiš vedeti, nameravam se ločiti od tvoje hčerke samo zaradi tebe!"
Tašča je presenečena, zardi in reče: "Ampak Janez, tega pa ti res ne bi bilo potrebno storiti..."
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Sendviči iz ajdovih rogljičkov

Pustne miške