Pad Thai
Kaj je optimizem? Ko vidiš klošarja v parku, ki bere revijo Moj dom!
Zakaj se blondinka, ko hujša, maže s PRILOM? Ker je odličen v boju z maščobo.
Ježek jezen in žalosten, s solzami v očeh leze s krtače in toži: "Vsak se lahko zmoti, prav vsak!! "
Pride prva riba pa reče:"glu", pride druga riba pa reče:"glu", pa pride tretja pa pravi:"glu glu", pa ji reče prva:" ne kompliciraj!"
Policaj pride v picerijo in naroci pico ? Natakar vprasa: "Vam jo razrezem na 4 ali 8 kosov ?" "Kar na 4, 8 jih ne bom mogel pojesti."
Tisti z občutljivim želodcem ne berite dalje!
Grejo 3 muhe v gostilno.Pa prva naroči drek pa česen, druga naroči drek pa čebulo, tretja pa pravi, da bo samo drek, da ji ne bo iz ust smrdelo.
CilaNeki moski je imel 47 let in se je zelo trudil, da bi izgledal mlajsi. Za svoj rojstni dan se odloci, da gre na obrazni "lifting". Po operaciji presrecen zapusti kliniko. Ustavi se pri trafiki, kupi casopis in vprasa prodajalko: Oprostite, ne zamerite mi, koliko star izgledam? Prodajalka odgovori: Hmm, ne vem, nekje 32 let! Moski se razveseli in rece: V resnici sem 47 let star! Kasneje gre moski v Mc Donalds, naroci hamburger in isto vprasa blagajnicarko. Ta odgovori: no ja, jaz mislim nekje 29 let!!! Moski, vsakic bolj ponosno odgovori: Ne, jaz sem star že 47! Na poti domov se pelje z avtobusom in sede zraven neke stare mame. Vprasa jo: Gospa oprostite, kaj menite, koliko sem star? Mama ga razmisljajoc s svojim gubastim obrazom gleda in gleda in koncno odgovori: Glejte, moj sin, jaz sem stara ze 85 let in ne vidim vec najbolje. Ko sem bila lepa in mlada, sem imela svoj nacin, kako ugotoviti starost moskega. Svojo roko sem mu vtaknila v spodnjice in vedno povedala točno starost vsakega izmed njih. Moski se malo obotavlja, malo mu je neugodno a na koncu le popusti, ker dejansko ni nikogar drugega v avtobusu zato rece mami, naj zacne s svojo tehniko ugotavljanja starosti. Ona mu seze v spodnjice .... in Po 10 minutah ustreli kot iz topa: Gospod, vi ste stari 47 let. Nemogoče, bravo, zares sem star 47 leto odgovori moški, kako ste pa to ugotovili? Mamca odgovori: Cisto preprosto, v McDonaldsu sem stala za vami!!!!!
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pad Thai

Poširane hruške