Malo za hec

Kako se po novem reče tašči? . . . . . . . . . . . Vegeta. . . . . . . . . . . . . . Zato, ker se meša vsepovsod! val
V šoli se učijo o različnih vrstah papirja. Učenci naštevajo razne vrste papirja: toaletni, časopisni, smirkov... Dvigne roko Janezek iz zadnje klopi. Učiteljico je kar malo strah, ker Janezek vedno izusti kakšno neprimerno: " No, kakšen papir pa poznaš ti, Janezek?" "Šnops papir!" "Ja kakšen papir pa je to?" vpraša učiteljica. "Ne vem, ampak ko grem z očetom v gostilno on vedno naroči šnops pa pir." val
V časopisu je mali oglas:Zamenjam taščo za baterijo.Ponudbe pod šifro zmaj za zmaja. Bernarda
Kakšna je razlika med moškimi in ženskimi nogami? Med moškimi so vedno ista jajca. (Če hočete bolj sočen vic, boste jajca nadomestili s ...)
S čim? juhica
Juhica, zdaj bo pa meni nerodno...
Lepa žena se vrne zvečer domov in ljubljeni mož jo seveda čaka in opazi, da ima nov prstan. Kje pa si kupila to prekrasno reč?" "Danes sem kupila srečko in zadela." Čez kakšen teden žena pride z novimi uhani. "Krasni so", pravi mož. " Kje pa si jih dobila?" "Ah, v časopisu je bila srečka in mestna zlatarna je srečno dobitnico nagradila z uhani. In srečna dobitnica sem bila jaz." V naslednjih mesecih prinese žena domov še nekaj zlatnine, a mož ne sprašuje več, od kod vse to. Čez nekaj časa se odpravita na počitnice in na vročem soncu si žena zaželi ohladitve. Zakoraka v morje in ko je do kolen v vodi, ji mož svetuje:"Draga, ne hodi naprej, da si ne zmočiš srečke!" Lep dan in veliko se smejte
Pride moški v knjigarno in reče prodajalki da išče knjigo z naslovom: "Moški, gospodar hiše"...prodajalka ga pogleda in reče: "Pojdite v prvo nadstropje, tam prodajamo znanstveno fantastiko!" Lep dan in veliko se smejte
1. razred, prvi šolski dan Drnovškovega sina. Ko se sin vrne domov, ga ata vpraša:"Sinko, kako je bilo prvi dan v šoli?" Sinček odgovori:"Ej to ne moreš verjet, na šolskih vratih piše 1.RAZRED, notri pa same lesene klopi." Lep dan in veliko se smejte
ČE BI IMELA PENIS Lahko bi se svobodno uscala v vsak pisoar, po poklicu bi lahko bila rudar ali mornar, za vsako napako krivila bi vesolje, vsako stvar bi naredila dvakrat bolje. Ne bi klicali me ljubica in mucica in srček, da se vse življenje bi počutila kot hrček, klicali bi me Simon, Luka, Denis... Vse to, če bi le imela penis. Pijana ne bila bi koza, ampak markantna, na stara leta vešča ne, ampak šarmantna, če se slučajno kdaj bi zredila, nihče za mano ne bi klical - kobila! Čeprav ne bi znala spuščat deske na sekretu, o ženskah in o avtih bi vedela več kot vsi na svetu. Strokovnjakinja za fliper, formulo in tenis... Vse to, če bi le imela penis. Za kontracepcijo se nikoli več sekirat, če bi imela srečo znala bi celo šofirat! Na glavi nič več kitk, palm in konjskih repov in kri bi tekla mesečno samo zarad pretepov. Pod pazduho se nikoli več mazat in pa brit, lahko bi šla se ga napit, ko bi treba blo rodit. Ne bi tiktakala mi biološka urca..... Vse to, če bi le imela kur.. Lep dan in veliko se smejte

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti