Svaljki z žajbljem
Tumpika ![]()
| tumpika je napisal/a: |
| Jade, kaj je? Bi me rada gledala celo noč? Lupčka. tumpika |
Tumpika to mi ne bi ratalo. Jaz sem ti expert kako zaspati v najkrajšem možnem času (beri, še preden si mož umije zobe in pride spat
)
Se dogovorijo živalice, da bodo organizirale žur.Tako se žurka cez nekaj dni res prične , a stonoge ni od nikoder.Minejo 2 - 3 ure , stonoge pa še vedno ni.Vsi so zaskrbljeni saj je žurka že pri koncu, stonoge pa še vedno nina spregled.Šele ob šestih zjutraj, ko se odpravijo domov pred vrati zagledajo stonogo.- Pa dobro stonoga, kje si ti do sedaj???- Mater vam sadistično ! Kdo je napisal "obriši noge"???
Tega sem se spomnil, ko sem bral eno drugo temo, ni ravno nov ( upam, da ga tumpika ne bo videla ):
Prijatelj potoži prijatelju: slišal sem, ko daš jajca v beton da rata trd, pa to sploh ni res, pa še kumi sem jajca ven dobil.
ežojV Idriji v Mercatorju Ljubljancan kupuje salamo: Ljubljancan: Gospa, dajte mi prosim deset dek pariške. Prodajalka: A zrižem? Ljubljancan: Hmmm, deset dek pariške, prosim. Prodajalka: Ja, a zrižem? Ljubljancan (ne ve, kaj bi): No, pa mi rajši dajte deset dek mortadele. Prodajalka: Ja, prou, mortadela. A zrižem??? Ljubljancan (ze mal jezen): Ma ne z rižem, brez riža, no! Prodajalka: Ja, če vam jo zrižem, al kej??? Cela vrsta zadaj se pa reži.
Pride Idrčan-dimnikar in vprasa: A imate pičko za spucat?
![]()
![]()
Anamarija ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki z žajbljem

Široki rezanci la collezione na bolonjski način