Gobe

Gobe? Kaj to pomeni? Grem v leksikon poglednt. Nič ne pucam, le oke me bolijo od strašniga buljenja po šumi. tumpika
Gobe so! Okolica Velikih Lašč. Smo nabrali lisičke a samo kakšen kilogram, ker je že pred nami nekdo nabiral. LP Saša Mir in dobro!
Včeraj sem se z možem malo smukala po znanih gobjih rastiščih v okolici Celja, pa razen 2 kom lisičk in nekaj neužitnih gob, nisem živela gobi podobne zadeve. Malo sonca rabijo zdaj gobe, da bodo prišle na svetlo. Torej sonce, kje si? Saj je vendar poletje, pa žal ne izgleda tako. Pekarica
Včeraj smo lazili po Gornjesavski dolini, pa ni bilo gob. Nobenih. Natassa
Venturini, a samo kakšen kilogram? Smola pa taka... jasna
Tudi danes še nič! tumpika
pri nas pa so se včeraj pojavili travniški šampinjoni, v okolici Domžal. jana 07
Pri nas tudi nobene gobe, mogoče bodo pa potem jeseni. miia
Tudi na mojem vrtu so se prejšnji dan pojavile neke gobe, verjetno travniški šampinjoni. Jana, a se to je? mimika
Mi jih z veseljem pojemo, po videzu so podobni gojenim, ki jih lahko kupiš v trgovini. Le pod klobukom so bolj roza barve, starejši pa imajo lahko resice že kar rjave barve, vendar če so čvrsti, jih lahko uporabiš. Gojeni pa so v celoti beli. jana 07

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti