Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
| sajovict je napisal/a: |
| Razmerje med cemo in kvaliteto je odvisno od šole. Ne splača se ti dati 60.000, če potem nič ne odneseš. Mislim, da da vsak rajši več in ve, da bo za to ceno dobil kakovostno izobraževanje. Mislim, da se na teh tečajih zelo veliko naučiš- vendar pa je odvisno od tebe. Na Sterlingu to včasih vrnilii 1/3 denarja, če potem nisi opravil izpita, ne vem kako je s tem sedaj. Po moje je pa CTJ vseeno boljši. tamara |
ila, pojdi na British Council, pa bodo z veseljem pomagali
Pozralvjene
potrebujem POMOČ.
Nikjer ne najdem spletne strani CTJ v Ljubljani ali kontaktnih podatkov, kar mi je zelo čudno.
Ve katera kaj o tem?
cokolina"CTJ in Mint International House Ljubljana sta združila moči.
CTJ tako od leta 2007 deluje pod okriljem jezikovne šole Mint International House Ljubljana. Skupaj smo večji. Združitev moči prinaša sveže ideje, znanje in izkušnje, tradicijo in inovativnost, kar bo koristilo predvsem vam, slušateljem in to po konkurenčnih cenah!"
Tako piše na portalu znanja (portalznanja.com), ki je bil, mimogrede, tretji zadetek, ko sem googlala "ctj ljubljana".
s0ncek*Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin

Polnjene paprike