član od 20044272 sporočil
misslady, sadne zajtrke sva jedla nekaj časa ves čas, saj zjutraj nisva mogla spravit nič bolj konkretnega vase... Zdaj je že boljše... Je pa sadje še vedno na vrhu lestvice:) samo lačen si hitro po njem, vsaj jaz... sicer je pa ena najboljših hran sploh! Edini problem poleg tega, da si hitro spet lačen, je to, da si je za sadno solato pripravit treba vzet kar nekaj časa... če hočeš svežo, seveda:)
kyara, juha za zajtrk? no, to je pa res ideja, ki se je ne bi sama spomnila! Jo bom spravila za kake zimska jutra, ko zebe in bi se s čim pogrel... zdaj so bolj aktualni lažji, recimo sadni zajtrki:)
fersh, jabolčna omleta s sirom, tega tudi še nisem probala! Kaj pa to špinačo, pripraviš že prejšnji dan ali si zjutraj vzameš 1 uro za zajtrk? Se mi zdi, da se tole kar zavleče... Si že poizkusila, kako to narediš na hitro?
pa za tiste namaze se priporočem, pirin in porov, saj nekaj bi že skombinirala, ampak če imaš kak dober recept, se priporočam:) Skutine namaze pa obožujeva, so tak sveži:)
na kašo se sploh nisem spomnila, bom definitivno poizkusila!
smoothie imava zeloooo rada in sva jih tudi na veliko jedla, ko sva začenjala z zajtrki, sadje z jogurtom, rogljičke in francoski toast sva tudi jedla, sladko in slano varianto, ugani, katera je bila komu bolj všeč:) Vse je fajn, pa hitro gotovo:) Grškega jogurta pa še nisem poizkusila, ker so mi na splošno bolj všeč manj mastni jogurti, moram se enkrat spravit, da bo cena hitreje padla:)
sadne sokove imam rada, vendar sadje navadno pojem kar tako, razen pomarančni sok si še kdaj stisnem, pozimi mi ga je fant delal vsako jutro:) C vitaminova preventiva :)
Veri