Abraham

sivestra  

član od: 31.5.2006

sporočila: 20

tema odprta - 23. jul 2006 16:33 | ogledi: 13.833 | odgovori: 3

POZDRAVLJENI!

Moja sestra bo praznovala čez nekaj dni abrahama in moj problem je v tem da nimam nobene ideje pri sestavi kakšnega hecnega darila da bi se fino nasmejali.Vem da ste polni idej zato vas prosim za pomoč.Upam da se bo kdo odzval. Hvala!!

LP

sivestra

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

23. jul 2006 19:15

Kolegici smo naredili torto iz toaletnega papirja in zraven imeli en šaljiv sestavek. Nato je prišla prava torta v obliki moškega penisa, ki ga je morala pobožati, hehehe in nato naprej malo pokopati in ven je vzela mičken zavit listič, kjer je pisalo: potovnje ...tja pa tja... Kolegu smo pa kupili kosilnico, mi in pa še nekaj kolegov skupaj. Gor smo pa naredili lutko eno babo, ji obuli nove gumijaste škornje, ji nataknili nove hlače in srajco, na glavo pa nov klobuk. To pa zato, ker je prijatelj vinogradnik in to vse rabi. V žepu hlač je imela škarje za gorice, lase iz špage za gorice vezat in med nogami namesto kao vložka, je imela velik moški robec za brisanje potu.Potem pa smo zjutraj na dan njegovega rojstnega dne pet minut čez polnoč pred njegovo hišo kosili s to okrašeno kosilnico. Jaz sem moji sladkosnedi prijateljici za abrahama kupila en krasen pladenj in gor nadevala vse sorte čokoladic, zraven sprintane marke, šilinge, dolarje in spodaj v posebno kuverto čestitko in noter tolarje pa malo evre za okras in kakšno cvetje. Zraven pa prebrali tako šalo iz njenega prejšnjega življenja. To je nekaj idej, ki smo jih mi počeli prijateljem za abrahama. Ker sestro dobro poznaš, potem veš, do katere meje se lahko spustiš in kaj ima ona rada. Naredite ji nekaj hecnega, lepega in kar paše k njeni osebnosti. Moj prijatelj ima rad vino, pa je dobil velik sod z vinom in tekstom vred. Kyara

sivestra  

član od: 31.5.2006

sporočila: 20

25. jul 2006 19:02

Hvala za ideje.Od obeh so zamisli dobre.Tako da bom iz tega kaj naredila. lp sivestra

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti