V poznavanju meje?![]()

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
V poznavanju meje?![]()
Ja no, sej se vrtimo v tapravem krogu. Upam le, da ne bo na koncu to postalo vprašanje iz slovenščine![]()
v razmerju sestavin pri uživanju.
TittaDajmo, dajmo.............. (da ne boste vedno drugi mene priganjali)...............![]()
v kontroliranem uživanju zadeve?
TittaJapaja, a nas mal nate.....
. Zame je bilo tole vprašanje najprej zdravilno (proti dolgčasu) sedaj je pa za isto stvar postalo že strup ![]()
![]()
hehe...sej ni panike.
pričakovala sem ekzakten odgovor. Tako kot pri vodi..nujno potrebna za živcljenje, če je je pa preveč, smo v smrtni nevarnosti.
Torej:
odgovor:
- v odmerku
- v dozi
- v količini
Pač eden od teh odgovorov ,brez filozofije.
Zmente se med sabo, kdo je bhil najbližje, jaz trenutnoi nimam glih časa![]()
Pa kaj še, TI vodiš krog, TI odločaš. Torej: čakamo.......................................nate.
Tako tudi pravi 1. točka pravil: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6903
rimljanka
Japaja, a si že našla čas??????
lp
cervusEvo, zdaj lahko ežoju povemo, zakaj je japaja mrknila s prizorišča. Vprašanje išče, išče, išče, išče....pa ne najde, ne najde, ne najde....zdaj je izgubila še sebe............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni

Pistacijeve rolice