tale tema je podobno kot kake moje (moraste) sanje. govorimo isti jezik, ampak ni šans, da bi se razumeli. vas bom morala kmalu vse (očitno) v ričet poslat :))))
Mamka Bršljanka
tale tema je podobno kot kake moje (moraste) sanje. govorimo isti jezik, ampak ni šans, da bi se razumeli. vas bom morala kmalu vse (očitno) v ričet poslat :))))
Mamka Bršljanka Ojej, hvala, Cila , poznam izraz, sem iz tistih časov, samo un trio mi nagaja: Demi, Alci in Roza ![]()
![]()
Zdaj grem pa tuhtat, kako jed lahko boli ![]()
lp
mzm| mišzmoke je napisal/a: |
Ojej, hvala, Cila , poznam izraz, sem iz tistih časov, samo un trio mi nagaja: Demi, Alci in Roza Zdaj grem pa tuhtat, kako jed lahko boli lp
|
Morda če se ti ribja kost zaleti.![]()
Cila, tega ričeta pa nisem poznala. S katerega konca Slovenije pa si?
Sicer sem pa danes izvedela, kako zelo zdrav je ričet. Sem ga že namočila za jutri.![]()
Oprostite, ker sem malo smetila.![]()
![]()
| Cila je napisal/a: |
Je kulinarični izdelek, je nekaj, kar grdo izgleda in boli, je nekaj brez veze. Cila |
Najbrž sekam mimo, ampak ob teh opisih sem dobila asociacijo na jajca:
Če nisem uganila, sem se pa samo malo jajcala tu po kulinariki ![]()
![]()
| mišzmoke je napisal/a: |
Ojej, hvala, Cila , poznam izraz, sem iz tistih časov, samo un trio mi nagaja: Demi, Alci in Roza Zdaj grem pa tuhtat, kako jed lahko boli lp
|
Lej lej, mzm, imava pa skupne prijatelje.![]()
![]()
![]()
naor: do naše prestolnice lahko še vedno tudi pri mojih letih pridem peš
.
VilmaS: zelo blizu. Še en kulinarinčni izdelek se da zelo podobno opisati in tega sem imela v mislih.
Malo pomoči: ima značilno obliko, vsebina navadno mesojedska, so pa na kulinariki tudi že padala vprašanja, kako jo narediti za vegetarijance.
Cila
Hrenovka? ![]()
Za vegi pašteto in polpete so tudi spraševali ![]()
Joj tulka, kako zelo blizu si! Še malo pomisli ...
V kulinariki je navadno oblikovana v elipso, v prenesenem pomenu pa dolga, neskončna, tudi zavozlana ... Ena oblika živi celo v morju, vendar jo večinoma poznamo pod drugim imenom. Tudi o tej morski varianti je že tekla debata tule na kulinariki.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem

Malinini razpokančki