Z jajčnim rumenjakom začini bistro govejo juho, z naribano bučo pa solato.
V izdolbeno bučo nalij juho, z jajčno lupino jo pa zajemaj, če nimaš žlice.
nolaZ jajčnim rumenjakom začini bistro govejo juho, z naribano bučo pa solato.
V izdolbeno bučo nalij juho, z jajčno lupino jo pa zajemaj, če nimaš žlice.
nolaIn kam daš rože?
japajaSi popolnoma prepričana, da želiš da ti odgovorim?
nolaAhaha...
...se je s tabo tut lušno igrat, ja.
In če imaš poleg oltarčka še kakšen drug odgovor glede rož...no, a jih daš na oltarček v buči ali v jajcu?
Po moje jajce ravno ne stoji naravnost pokonci, da bi ga kot vazo uporabili...edin če mu dno odrežeš
..
Torej Nola, odgovor je![]()
![]()
![]()
In ja, prepričana sem, da ga želim izvedeti![]()
japaja
Kar se tiče jajčnega ravnotežja, predlagam Kolumbov manever.
nolaKolumbovega jajca po moje ne moreš za vazo uporabit..?
Uh, sploh si nisem mislila, da bo moje vprašanje tako težko.
![]()
Aja, pa kot filozofski princip, model al kaj že, v stilu Kaj je bilo.......je tudi uporaben. No, o osnovni funkciji pa tole: NI uporaben zanjo (od tamodernih proizvajalk že ne.......). Aja, zakaj že (ne)?
Zaradi luči, a?
Tole z jajci je pravzaprav ena žalostna štorija, če dobro premisliš....kvalitetnih, živih, takih, ki bi služila svojemu poslanstvu iz dneva v dan primanjkuje.
In iz dneva v dan je bolj pomembno, da je v mošnjah veliko cvenka in ne karakterja![]()
Pa dej, Rimljanka, kam si nas zapeljala???!!!!
japajaJazzzzzzzzzzzzzzzzzz? Kaj, ko bi o onem filozofskem enml razmišljala.....
...al .........
Ma jst itak skoz o
razmišljam...so mi tko simpatični, če stojijo na kupu gnoja in kikirikajo...edin ne vem, zakaj mižijo? A jih je sram, pa se delajo "mene ni" al kako?
Mi je, kar se tiče modelov (?!), najbolj všeč tisti dovolj dolg vzvod al kako že...nekaj v zvezi s stečaji, pardon, s tečaji..se mi zdi, da bi tole pa Ežoj lahko dopolnil, je bolj od tega foha..![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno rdeče zelje

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )