Se gremo igrat?

bivolje mleko, ostalo pa rimljanka pomagala aja pa prosim glagole s končnico a:) maja
Ja rimljanka ima prav ( tam oklol- Sibirije, Zakavkazje ) pa še tri živali, ki dajejo kazeinsko, torej koza, _ in_ ? Če ne veste, nadaljuj potem ti rimljanka, ker prav ugotovila katti Sporočilo je spremenil(a) katti dne 28. jul 2006 13:12:40
zdaj pa samo še to ustrelim kamelje in jakovo poleg kozjega, drugače pa obupam (se ne dam zkalhka, trma ovnovska):)) p
Ne, ti pomagam- ga največkrat jemo...... Za kamelje pa ne vem, nimam podatka. katti
kravje, ampak naj bo kar beseda od rimljanke, je tisto bistvo takoj zadela
KRAVJE Suzi
ja kar zmenta se, ti si se pa zelo trudil.... Res je kazeinsko je ovčje, kozje in kravje, albuminsko pa kobilje. katti
rimljanka........... katti
Kaj je potapača? rimljanka
Na našem štajerskem koncu za to reč še nismo slišali. A je mogoče črka zamenjana. Meni je mama rekla, da sem potepača, ko v počitnicah nisem pravočasno prišla domov, da bi skuhala kosilo - kar pa ima vezo s kulinariko. Hec mora bit.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti