Se gremo igrat?

Ja rimjljanka,.... pa si sigurna, da veš kje imajo petelini jajca in onete ,da jih lohk pol jim jih odstranijo,in ne tekajo več za kokoškami? val
Seveda to še delajo, vsaj na faksu smo. Vendar je tega manj, ker se vsi rejci raje pitajo piščance in hitreje pridejo do končne teže in denarja,..... To meso je bilo zelo cenjeno včasih in če me vprašate bo to prišlo nazaj in bodo popularni na ekoloških kmetijah in pri porabnikih, ki dajo kaj na to. Upam, da nisem preveč zapametvala. katti
Ne, nisi, katti, a si ti pol z zootehnike???? Val, pa saj ne misliš, da ne vem? Saj pri ptičih ni dosti drugače, kot pri sesalcih. Pa bom odgovorila malo kasneje, ker upam, da me katera le prehiti. rimljanka
Ja sem. To je kastrat petelina. katti
Ne niki biokmetiji v Kozjanksem regijskem parku gojijo kopune. Se spomnite, Pod svobodnim soncem je bila to največja specialiteta. mimi
Ja,rimljanka res je kapun petelin brez(jajc),samo baje je tud zelo dober na krožniku! Upam da neboš zastavila pretežkega uprašanja! čao! val
Si bom vzela čas za premislek, da ugodim tvoji prošnji, val. rimljanka
No, vzela sem si veeeeliko časa, vprašanje pa je lahko. Obstajata dva, ruski in francoski. rimljanka
A je bife? val
poljub Vesna Leben

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti