Se gremo igrat?

Naštejte vsaj 3 grške sladice (lepo bi bilo če dodate še kakšen link do receptov ) Katja
Evo: baklava, halva, crema caramela (karamelna krema), crema amygdalon (mandljeva krema), moustalevria (grozdni puding), risoghalo (grški mlečni riž).. Ali je ok? Lp Saša Mir in dobro!
Ja, mislim da kar bo Izvoli, beseda je tvoja. Katja
Kaj so crepes suzettes? lp Saša Mir in dobro!
francoske palačinke p, maja
bolj natančno!! S čim so prelite oz. polnjene.... lp Saša Mir in dobro!
polnjene z "flaming liqueur sauce": neslano maslo sladkor sok pomaranč sok limon Grande marnier ali Triple Sec ali Countreau
To sem hotela. Popoln odgovor. Predajam besedo..... Lp Saša Mir in dobro!
no pa spet jaz... ... je gomolj rastline, ki je hkrati tudi stročnica. Mehikanci razlikujejo mlečne in vodene sorte, ki pa jih enako pripravljajo. ... mora biti sočna in krhka, svetlorjava lupina mora biti tanka. Pogosto jo jedo surovo z limoninim sokom in čilijem. V jedi, mešani v ponvi, jo lahko nadomestimo z vodnimi kostanji. morda malce težji oreh, če je doma prav knjiga bo lažje:) p, m
Ingver katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti