Peter,
vceraj sem naredila kremo po vasem receptu; nisem imela masla, zato sem uporabila margarino. Moram vam povedati, da mi je krasno uspela, zlasti pa sem vesela, da je to prav taka krema, kakrsno sem jedla v slascicarni v Kranju. Poizkusila sem tudi varianto brez masla oz. margarine-sveda mi je bila vsec, vendar ne tako kot tista z margarino. Torej, moj problem ste resili, Peter. Se enkrat-najlepsa vam hvala!
Saj ne boste verjeli-se eno vprasanje imam za vas....zdi se mi sicer, da ste o tem v forumu ze razpravljali...poizkusila bom poiskati to temo, pa vendarle: Peter, kaksen recept za cokoladno glazuro za torto mi priporocate? Upam, da se vam ne zdi, da vam tezim prevec.
PREKMURKA, naredila sem tudi kremo s cokolado v prahu; je zelo dobra. Probajte se vi to z jedilno cokolado; boste videli, da vam bo vsec. ti dve kremi sta si, vsaj po mojem mnenju, cisto razlicni ....obe sta dobri, ampak tista v originaln sacher torti je taka kot jo je predlagal Peter.
Vprasanje o cokoladni glazuri bom postavila se pod "novo temo", da vam bo vsem bolj padlo v oci.
LP
Marta