Na podplatu se mi je naredilo kurje oko, mogoče kdo ve kako temeljito sredstvo da jo odpravim.![]()
Teka
Na podplatu se mi je naredilo kurje oko, mogoče kdo ve kako temeljito sredstvo da jo odpravim.![]()
Teka
21. jun 2006 9:42
V lekarni imajo obliže za kurja očesa.
21. jun 2006 9:47
Za "kurja očesa" in razne bradavice na podplatih je odlična tekočina Marquart, ki se dobi v lekarni v Avstriji. LP K P.S. Tekočina je zelo agresivna, vendar 100 % v kratkem času odstrani z koreninami vred! Sporočilo je spremenil(a) KARMINA dne 21. jun 2006 10:41:12
21. jun 2006 10:27
Najbolje, da greš k pedikerju, da ti ga pomaga odstraniti. Če je v začetni fazi ne odlašaj predolgo. alexis
21. jun 2006 10:51
V lekarni kupiš tinkturo za kurja očesa. Je v mali flaški in pazi, da boš res namazala samo sredico, ker je zadeva zelo močna. Potem si vsak dan malo spraskaj ali odreži z britvico tisto kar bo odmrlo. Prav nič ne boli. V kakšnem tednu bo šla ven tudi sredinska korenina - za njo potem ostane prava mala luknjica, a kmalu izgine. Na enak način se znebiš tudi bradavic - tistih z grobo površino - običajno so na rokah ali nogah. lp, vanjatajnsek
21. jun 2006 10:55
Teka,se ti javim popoldne ko pridem domov. Dobi se eno dobro zdravilo v Avstriji,zgleda na sistem "koreks" . V glavnem mažeš si večkrat na dan, potem pa sproti strgaš , kolikor lahko, da te ne boli. Meni je v roku 1 meseca zginilo in se ni ponovilo. Sem pa imela kurje oko lani ravno v takem času , pa bila 2 x na žganju s hladnim dušikom, nazadnje pa mi je dermatologinja povedala za to zdravilo. Lep pozdrav ! atilemKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Cheesecake